Nieuw: haal zondag jouw gratis DZ Magazine in huis!

Zondag 25 juni ligt het zonnige zomernummer van DZ Magazine bij jouw favoriete bakker of supermarkt! Eindelijk is het tijd voor vakantie, voor lekker luieren in de strandstoel en daarna een verfrissende duik in de zee of het zwembad.

We tippen je de leukste boeken en podcasts om op vakantie te lezen en luisteren, en je ontdekt wat er zeker niet in je koffer mag ontbreken voor een ontspannen vakantie. Reisexpert Marie Monsieur vertelt je ook hoe je duurzamer op reis kan gaan. Zo maak je grootse herinneringen met een kleinere impact op het milieu.

In de reeks Zondagskinderen vertelt Sofie Dumont over haar liefde voor het leven, voor lekker eten, vakanties op Ibiza en de nieuwe liefde van het gezin: Costa Rica. “Vier jaar geleden waren we er voor het eerst en we waren instant verliefd. Wij gaan er een vakantiehuis bouwen om zelf in te wonen en te verhuren.”

Voorts zoals elke maand ook nog verrassende ontbijtweetjes, vrijetijdstips voor binnen en buiten, leuke puzzels en nog véél meer. Alles wat doet genieten van de zomermaanden dus.

Tot zondag!

(omslagfoto Carmen Kemmink)

 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier