© Carmen Kemminck

Haal zondag jouw gratis editie van DZ Magazine in huis!

De Zondag Magazine geeft je deze maand behoorlijk wat sportieve en gezonde motivatie om je leven iets fitter in te richten.

Of we nu een nieuwe sportplanning begonnen zijn of een maandje de alcohol laten, in februari ligt de focus steevast op onze gezondheid. Stiekem dromen we al wat van de lente, en die gaan we het liefst zo fris en fruitig mogelijk tegemoet. De Zondag Magazine geeft je deze maand dan ook behoorlijk wat sportieve en gezonde motivatie om je leven iets fitter in te richten. Gebruik daarbij ook vooral je gezond verstand. Want gezond zijn, dat zit niet in Stravarecords breken of restricties op je bord. Gezond leven begint bij luisteren naar jezelf en met veel goesting doen wat jij voelt dat goed doet. Zo verslik je je niet in goede voornemens en geef je het midden februari niet alweer op.
Dat bevestigt ook Evy Gruyaert, ons zondagskind van deze maand: “Ik vind zeker niet dat iedereen moet lopen. Je moet iets vinden dat bij je past. Ik vind het fijn als sporten niet enkel om de prestatie draait, maar ook om het plezier van bewegen.” Op een prachtige zondag mochten we samen met haar en haar gezin op wandel om precies dat te voelen: dat bewegen deugd doet, zeker als er een warme chocolademelk op volgt.

Dat bewegen blij maakt, weet ook onze trendexpert van deze maand Claudia Van Avermaet. Zij legt uit hoe de juiste benadering van sporten ook een positief effect op je mentale gezondheid kan hebben.
Verder vind je weer leuke uit- en thuistips voor deze maand, weetjes om je brein te trainen aan de ontbijttafel en de meest comfortabele sportspullen die je nu al zin in sporten doen krijgen.

Tot zondag!

DZ Magazine vind je zondag gratis bij De Zondag, verkrijgbaar bij jouw favoriete bakker of supermarkt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier