Haal zondag jouw gratis modenummer van DZ Magazine in huis!

September staat voor de deur. Dat betekent altijd een beetje afscheid nemen. Afscheid van de vakantie, van dagen zonder wekker. Maar het voelt ook als een frisse start. Die start nemen we samen met DZ Magazine. Deze zondag, op 27 augustus, ligt het modenummer – met dit jaar weer meer aandacht voor duurzaamheid – bij de bakker..

Modejournaliste Ellen De Wolf vertelt waarom de focus op unieke, duurzame en ambachtelijk gemaakte mode zo belangrijk is. Als je weet waar je kledingstuk vandaan komt en wat het verhaal erachter is, en als het kwalitatief gemaakt is, dan heb je er jarenlang plezier van. Dat beamen ook de zussen Feryn, want Lize, Mira en Yanne delen naast zusterliefde ook hun handtassenlabel Atelier Feryn. Ze praten over de liefde voor hun overleden mama, hun papa die vaak het atelier binnenwandelt en de professionele mijlpaal waarnaar ze uitkijken: de opening van hun eerste winkel, die dit najaar plaatsvindt.

Lize: “Een dag in het atelier voelt als zondag. Ik praat bij met mijn zussen, papa springt eens binnen en ik heb de hele familie gezien”

Verder zochten we voor jullie ook de leukste spullen voor in de boeken- of laptoptas bij elkaar. Kortom, alles voor een uitstekende septemberstart.

Tot zondag!

(omslagfoto Carmen Kemmink)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier