(foto Carmen Kemmink)

Haal zondag jouw gratis woonnummer van DZ Magazine in huis

Deze zondag ligt het woonnummer van De Zondag Magazine voor je klaar bij de bakker of supermarkt. Een editie boordevol tips als je nu je interieur graag een herfstupdate wil geven.

Dat kan met slim gerecycleerde materialen of tweedehands, of je voegt een vleugje kleur toe voor een vrolijke toets. Ook in deze editie, een pleidooi voor duurzaam wonen, bouwen en verbouwen.

Designjournalist Elien Haentjens (Knack Weekend, Trends, Feeling) vertelt: ‘Duurzaam wonen is aan een opmars bezig, maar we spreken hier niet over een trend. Een trend is een bevlieging, de aandacht voor duurzaamheid gaat echter nooit meer weg.’ Wij tippen je een aantal nieuwigheden op het vlak van duurzaam design.
Zondagskind van deze maand is interieurspecialiste Sumeyya Ata. Zij verbouwde samen met haar man hun droomhuis, een vervallen villa waar ze nu haar droomleven leeft met haar gezin met drie kinderen, hond, kat, konijnen en nog wat kippen. Het is er een gezellige bende, maar de esthetiek blijft overheersen: “Opruimen is het meest waardevolle dat je kan doen voor je huis.”

Verder puzzel- en quizpret en veel tips voor heerlijke herfstdagen!

Tot zondag!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier