Vind ware liefde op een boot met Dating on Water in Antwerpen

Voor singles die graag contact willen leggen met andere singles en dat op een originele manier willen doen, pakt Dare to Date uit met een nieuw initiatief: Dating on water. Met een privéboot vaar je door de Antwerpse stadshaven en leer je andere singles kennen. Spannend! Misschien zit er wel iemand tussen voor jou?

Dare to Date maakt voor het event gebruik van de boot van Cristophe Sepot van samenvaren.be

Hij kwam enkele jaren geleden op het idee om een wereldreis te maken met enkele vrienden en dat te combineren met zijn ideale partner vinden. Gedurende zijn twee jaar durende reis ging hij maar liefst op 80 dates. Nu vaart hij voor Dating on Water ook uit voor de singles die op zoek zijn naar de liefde van hun leven. “Met heel veel plezier verwelkom ik de singles van Dare to Date aan boord van mijn ecologische fluisterboot voor misschien wel dé boottocht van hun leven.”, geeft Sepot mee.

Tijdens de boottocht word je getrakteerd op een lekker glaasje champagne en finger food. De privéboot zal klaarstaan aan het MAS om de gasten te ontvangen. “Terwijl de deelnemers lekker aperitieven, varen we eropuit voor een unieke rondtocht door de Antwerpse dokken. Iedereen leert elkaar persoonlijk kennen tijdens een korte speeddate, waarna ze samen kunnen genieten van het prachtige uitzicht in de ondergaande zon.”, legt Jill de Graaf van Dare to Date uit.

Het initiatief is ideaal voor als je al die datingapps beu bent en eindelijk weer iemand face-to-face wil ontmoeten. Dare to Date organiseert nog andere events, zoals speeddates als een afterwork en dat doen ze over heel België. “In tijden van online dating apps willen wij opnieuw face-to-face ontmoetingen creëren. Ons doel is om mensen terug samenbrengen in het échte leven. We streven ernaar iedereen een leuke en aangename avond te bezorgen.”, klinkt het bij Dare to Date. “Leren mensen hierbij hun droompartner kennen, dan is dat natuurlijk mooi meegenomen.”

Het concept Dating on Water kan je beleven van 23 tot 31 augustus in de Antwerpse stadshaven. Van 28 tot 65 jaar kan je in 5 verspreide events voor 78 euro je droompartner leren kennen. In die prijs zit natuurlijk de rondvaart, maar ook onbeperkt hapjes en drankjes. Happy dating!

Meer info vind je op daretodate.be

Tekst Justine Cottenie

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier