Dit drankje verbrandt vet tijdens je slaap

Een drankje waardoor je vet verbrandt terwijl je aan het slapen bent? Ein-de-lijk! Een mengel van komkommer, gember en citroen zou je op weg helpen naar een strakker lijf. Dit willen wij vanavond al testen!

We weten het eigenlijk wel: de combinatie van sporten en gezond eten is de beste manier om een mooi figuur te krijgen én te houden. Maar als er hulpmiddeltjes bestaan, kunnen we ze evengoed gebruiken. Niet?

Zo werkt het

Ons metabolisme draait op een laag tempo terwijl we aan het slapen zijn. De reden? Ons lichaam is ontspannen en dus in ruststand. Een glas van dit kruidendrankje kan je metabolisme sneller doen werken omdat de ingrediënten antioxidanten bevatten die je lichaam helpen vet te verbranden.

Zo maak je het

Doe 1 komkommer, wat peterselie, het sap van 1 citroen, 1 eetlepel gember, 1 eetlepel van het sap van aloë vera en een half glas water in een blender. Zeef het mengsel en drink het sapje op vlak voor je gaat slapen.

Dit doen de ingrediënten

De vitamines en vezels van de komkommer, samen het water, zullen je een vol gevoel geven, waardoor je metabolisme sneller gaat draaien. Peterselie bevat heel wat antioxidanten en zuivert je bloed. De citroen en gember helpen je spijsvertering, en ook de aloë vera bevat heel wat gezonde stoffen.

Het drankje is eigenlijk een detox voor je hele lichaam, het helpt je verteren en verhoogt je metabolisme. En dat helpt allemaal om vet te verbranden, zolang je het maar combineert met gezonde voeding en voldoende beweging.

 

 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier