Fashion, fun én glam: Hailey Bieber ontwerpt brillencollectie met Vogue Eyewear

De creatieve collab van Hailey Bieber en Vogue Eyewear is er! En spoiler: de capsule met acht brillen die het Amerikaanse model ontwierp in tandem met het Italiaanse brillenlabel is fab!

Mrs. Biebers spontane persoonlijkheid vormt het uitgangspunt van de capsule, en dat vertaalt zich naar een collectie die authentieke schoonheid met elegante glamour verenigt. De collectie combineert tijdloze aardetinten met opvallende vormen enerzijds, en fijne monturen anderzijds. De acht brillen omlijsten elk op hun beurt het spontane, opgewekte karakter en de naturelle schoonheid. De collectie bevat zowel optische brillen als zonnebrillen.

“Vogue Eyewear wordt geroemd om zijn unieke en eigenzinnige brillen, met voor ieder wat wils. Bij Vogue Eyewear vindt iedereen zijn gading”, vertelt Hailey over de collab. “Omdat ik van mening ben dat brillen hét accessoire bij uitstek zijn om een sprekende look neer te zetten, was ik dan ook meteen overtuigd van deze samenwerking. Met deze collectie heb ik dan ook geprobeerd om acht brillen te ontwerpen die passen bij elke look.

De campagne weerspiegelt de ambitie van deze collectie tot in de puntjes: fashion, fun én glam. De beelden highlighten de veelzijdigheid van de collectie. Deze capsule combineert zonnebrillen en optische brillen tot een tijdloze, speelse collectie die de naturelle en ongedwongen look van Hailey naar voren brengt op een elegante manier.

Elk Hailey Bieber x Vogue Eyewear-montuur heeft een eigen signatuurlogo op de veer en een trendy, op maat gemaakt etui, zodat je bril overal mee naartoe kan, in stijl.

De collectie is verkrijgbaar vanaf april 2022 bij geselecteerde retailers en via vogue-eyewear.com.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier