Zien: de nieuwe collectie van Billie-Ray x Woody (met het schattige dochtertje van Astrid Coppens in de hoofdrol)

Vorig jaar lanceerden Astrid Coppens en haar man Bram samen met het Belgische pyjamamerk Woody een gloednieuwe kledinglijn: Billie-Ray x Woody. De collectie, die de naam van hun dochtertje draagt, kende tot nu toe een groot succes en wordt daarom uitgebreid met enkele nieuwe stuks. Dankzij de californian beach vibes van de collectie waan je je meteen op het strand.

Billie Ray x Woody vorig jaar startte initieel met een babycollectie, maar al snel bleek dat een collectie voor kinderen tot en met tien jaar niet kon uitblijven. Daarom bestaat de unisex collectie nu uit bodies, rompers, coole t-shirts, hoodies, sweaters, joggings, shortjes, onesies, mutsjes en slabbetjes voor baby’s en kinderen tot tien jaar. Dankzij de kenmerkende, kwaliteitsvolle materialen van Woody zoals velours, katoen, lycra, single jersey en joggingstof biedt de collectie je mini-me’s alle comfort die ze nodig hebben.

Speciaal voor de zomer wordt de collectie opnieuw verder uitgebreid met nieuwe stuks in frisse, zomerse kleurtjes die meteen de zon naar je toe brengen. Net zoals de vorige collectie verwijzen de nieuwe stuks en kleuren naar de californian lifestyle en bijhorende surfvibes.  Ondanks de laidback uitstraling van het merk, draait het toch om meer dan dat. Met de kenmerkende regenboog op de volledig unisex collectie zorgt Billie Ray x Woody ervoor dat iedereen kan dragen waar ze zelf zin in hebben.

 

De collectie Billie-Ray x Woody is te koop in de winkels en online op www.woodyworld.com

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier