Voor de jonge fashion queens: Vero Moda lanceert Vero Moda Girl

Modelabel Vero Moda krijgt er met de lancering van Vero Moda Girl een jonger zusje bij.  Het nieuwe meisjeslabel richt zich op meisjes van 6 t.e.m. 14 jaar en zit boordevol girly kleurtjes, opvallende prints, musthave basics en funky accessoires. Om de jongste girls helemaal on-trend op pad te sturen.  

Na 30 jaar heeft het Deense Vero Moda nu ook een klein zusje, Vero Moda Girl. Het merk wil al zijn opgedane kennis doortrekken naar de wereld van kinderkledij. Vero Moda wordt gedreven door een eigentijdse en bewuste manier van denken. Dit is ook waarom we enthousiast en vol vertrouwen deze nieuwe stap zetten in de wereld van kinderkleding.”, zegt salesverantwoordelijke Natasha Russo.

De collectie zal in lijn liggen met de bestaande collecties van Vero Moda voor vrouwen, maar met een iets kinderlijker accent. Er zitten toffe basics tussen, maar het merk volgt ook de trends. Willen jij en dochterlief hetzelfde aan? Enkele stukken uit de damescollectie zal je ook kunnen krijgen in een kindermaat. Je kleine fashionista zal zich dus kunnen spiegelen aan jou.

Wat het kleurenpalet van de collectie betreft, zit er veel variatie in. Er zijn neutrals zoals bruin aanwezig, maar ook eyecatchers: felgroen en flashy roze. De magische wereld van je kleintje komt zo tot leven.

 

De collectie kan je vanaf 11 augustus shoppen in multibrand winkels en online. Vanaf 26 augustus is de collectie ook verkrijgbaar in de Vero Moda winkels van Gent, Brugge, Mechelen en Hasselt. Meer info op veromoda.com

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier