Kelly Claessens: “Kleur maakt blij, het ontroert, het brengt rust, het triggert, het knispert en knettert.” (foto Christophe De Muynck)

Maak kennis met onze nieuwe interieurexperte Kelly Claessens: “Kleur zet mensen in beweging”

Als interieurexperte in het programma ‘Blind Gekocht’, liet ik amper een muur of spatwand onbesproken wit. Jani Kazaltzis bekroonde me daarom tot ‘Queen of Colour’. En die titel draag ik met trots. “Hoe kan ik kleur toevoegen aan mijn interieur?”, is dan ook de vraag die me het vaakst gesteld wordt.

Mijn liefde voor kleur begon al vroeg. Op mijn eerste communie droeg ik geen traditionele witte jurk, maar een kleurrijk exemplaar met rood, blauw, roze en groen, afgewerkt met een gele scrunchie in mijn haren. Dat was mijn eerste statement: Kelly houdt van kleur. En die liefde is alleen maar gegroeid.

Kleur is niet alleen de rode draad in alles wat ik doe, maar ook in mijn eigen interieur (met onder andere een groen plafond, lila muren en knalblauwe zetel) en degenen die ik ontwerp voor anderen. Waarom? Omdat het mensen in beweging zet. Het maakt blij, het ontroert, het brengt rust, het triggert, het knispert en knettert.

Ik hoop jullie te verrassen en aan te moedigen om jullie persoonlijkheid te laten zien in jullie interieur”

Toen ik vorig jaar werd gevraagd om een boek te schrijven, was het meteen duidelijk wat het onderwerp zou zijn. Jawel, je raadt het al… kleur! Sinds eind april ligt F*CK BEIGE in de winkelrekken. Begrijp me niet verkeerd, er is niets mis met beige. Maar soms heb je net dat duwtje in de rug nodig om met kleur aan de slag te gaan. F*CK BEIGE is een praktische gids vol tips, tricks en inspirerende ideeën om met kleur aan de slag te gaan.

Creatieve duizendpoot

Maar ik ben meer dan alleen kleurexperte. Je zou me best wel een ondernemende creatieve duizendpoot kunnen noemen. Mijn dagen zijn dus ook lekker divers. Samen met mijn team mooie interieurs creëren en mensen een echte thuis geven, dat is wat ik al jaren doe. Zowel als interieurvormgever en als eigenaar van de interieurwinkel LA FABRIKA en ontwerpstudio LA FABRIKA STUDIO in hartje Brussel. En ook bij het verfmerk SHADE, waar ik een eigen waaier van 17 kleuren heb uitgebracht, vol energie en joie de vivre. Of met mijn online interieurcursus Van Moodboard tot Wow Interieur en het geven van lezingen. Om het mama-zijn van Leon (bijna 11) niet te vergeten. Geen dag is hetzelfde, en dat is precies wat ik zo leuk vind. “Hoe krijg je dat toch allemaal voor elkaar, Kelly?”, dat is een vraag die me vaak wordt gesteld. Wel, ik doe het met passie. En de nodige dosis relativeren, want alles komt altijd goed!

Met alles wat ik doe, wil ik mensen helpen hun leven letterlijk mooier te maken. Voor mij is een interieur een verlengstuk van wie je bent. Er is niets fijner dan aan de hand van het interieur te kunnen lezen wie de bewoners zijn. Het mag persoonlijkheid uitstralen. Nee, het moet zelfs. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om elke week mijn inzichten en tips met jullie te delen. Ik wil jullie niet alleen inspireren, maar ook helpen bij het creëren van een thuis die echt bij jullie past en deel graag praktische tips en inspiratie, van kleine aanpassingen tot grotere projecten. Ik hoop jullie te verrassen en aan te moedigen om jullie persoonlijkheid te laten zien in jullie interieur.

Liefs,

Kelly

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier