Win een van de 5 Crayola pakketten!

Het stoepkrijt van Crayola is vernieuwd. De kleuren zijn nu nog levendiger, intenser en helderder. Het ideale stoepkrijt voor alle straatkunstenaars in wording. Maak het voorjaar nog kleurrijker en ga met de kinderen de straat op om creatief te stoepkrijten. 

 

Buitenspelen en stoepkrijten wordt nu nog leuker met het vernieuwde stoepkrijt van Crayola. Met een breed kleurenpallet van allemaal unieke kleuren kan elke creatie gemaakt worden, zelfs glitters en neoncreaties zijn mogelijk. Ook de vorm van het krijt is uniek. Doordat het krijt hoekvormig is liggen ze goed in de hand en rollen ze onmogelijk weg. Een foutje gemaakt, of lijkt het getekende grasveld dusdanig echt dat je erin bent gaan rollen? Geen probleem; met water veeg je al het krijt zo van de straat en was je het uit je kleding.

Met Crayola 64 stuks stoepkrijt is stoepkrijten is nog nooit zo leuk en kleurrijk geweest. Dankzij de 8 special effects stoepkrijtjes, wwaaronder tie dye, neon, neon glitter en glitter, maak je de leukste creaties!

Wil je echt een heel indrukwekkend en sierlijk figuur in je achtertuin? Dan is de Crayola Mandala Art set een goede toevoeging aan de hoeveelheid krijtjes. Met de verschillende sjablonen kunnen kinderen de mooiste kunstwerken maken. Door de zes verschillende sjablonen en diverse sjablonenstanden zijn meer dan 100 mandala’s mogelijk.

Wij geven 5 Crayola pakketten weg met Crayola 64 stuks stoepkrijt + Crayola Mandala Art set. 

 

Winnen? Vul onderstaand formulier in en geef een juist antwoord op onze wedstrijdvraag. Deelnemen kan tot 9 mei 2019. Succes!

Wedstrijdvraag: Hoeveel special effects stoepkrijten zitten er in de Crayola stoepkrijt 64 stuk.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier