Win een van de 5 Crayola Glitter Dots

 De Glitter Dots zijn kleine kneedbare lijmbolletjes met glitters en kunnen met elkaar gemixt worden tot de meest kleurrijke glittercombinaties. De dots zijn te gebruiken op diverse oppervlakken: of je nu een creatie wilt maken op hout of papier; de glitters blijven plakken. Er zijn zes verschillende Glitter Dots sets verkrijgbaar. Maak een glitterige sleutelhanger, een mozaïek creatie of een unieke sticker met glitters. 

Glitters, wie kent ze niet? Die zijn toch bij ieder knutselend kind geliefd? Kinderen zijn dol op knutselen met de kleine sprankelende korreltjes in diverse kleuren. Maar voor de ouders een glitterdoorn in het oog omdat ze na het gezellige glitterfestijn de glitters overal terugvinden behalve daar waar ze horen.

De Glitter Dots van Crayola zijn de leukste manier om met glitters te knutselen zonder dat er dagen later nog overal glitters liggen. De kleine kneedbare lijmbolletjes

zitten vol met glitters en geven er geen af op plekken waar je ze niet wil hebben. De dots zijn te gebruiken op verschillende oppervlakken zoals karton, hout en papier. Vraagstukken als ‘hoeveel lijm moet ik gebruiken?’ of ‘zullen alle glitters vastzitten?’ zijn met Glitter Dots verleden tijd. Glitter Dots zijn verkrijgbaar in zes verschillende sets, van glitterige sleutelhangers tot glimmende stickers. Kneed de dots in de juiste vorm, meng eventueel verschillende kleuren Glitter Dots door elkaar, laat je glitterwerk een paar uur uitharden en klaar is je sprankelende creatie!

Win een van de 5 Crayola Glitter Dots. Vul onderstaand formulier in voor 7 november.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier