Win een van de 4 Crayola Take Note pakketten

 

Crayola is wereldwijd verkrijgbaar in meer dan 80 landen en al meer dan 115 jaar een inspiratie voor creativiteit van kinderen – sinds de eerste doos Crayola waskrijtjes in 1903 van de lopende band afrolde. Crayola brengt deze zomer een collectie Take Note! stiften en pennen uit om de mooiste creaties mee te maken. Het uniek gekleurde schrijfgerei van Crayola zorgt ervoor dat het maken van notities, huiswerk, bullet journals en handlettering nog makkelijker en leuker wordt. Van uitwisbare markeerstiften tot afwasbare gelpennen en van afwasbare viltstiften tot markeerstiften met fijnschrijver.

Gebruik de Crayola Take Note! uitwisbare markeerstiften om notities en aantekeningen te markeren. Een foutje maken mag met deze stiften. Gaat een afspraak toch niet door of heb je bloemetje te veel getekend? Met deze uitwisbare stiften is dat geen probleem. Een foutje wis je zonder ‘schade’ aan de bladzijde uit met de doorzichtige punt aan de andere kant van de stift. Voor het fijnere werk zijn de afwasbare gelpennen heel geschikt.

Win een van de 4 sets! 

Wij geven 4 sets weg met met uitwisbare markeerstiften, afwasbare gelpennen,
afwasbare viltstiften en markeerstiften met fijnschrijver.

Meedoen is simpel: geef het juiste antwoord op onderstaande vraag en waag je kans. Deelnemen kan tot en met 25 juli. Wedstrijdvraag: In welk jaar rolde de eerste doos Crayola-krijtjes van de lopende band?

Good luck!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier