De Zondag Zomerkriebels

De zomervakantie staat voor de deur en bij De Zondag vieren we dat met een leuke winactie! Maak je klaar om de warme dagen te vullen met fantastische uitstapjes met het hele gezin. Waag je kans en win tickets voor een van deze uitstapjes:

  • Overnachting bij Holiday Suites
  • Familieticket Festibounce in Berlare
  • Familieticket James Ensor – Inspired by Light in Oostende
  • Familieticket Hidrodoe in Herentals
  • Duoticket Boudewijn Seapark in Brugge
  • Brouwerijbezoek Sint-Bernardus in Watou
  • Overnachting in Strandcamping Groede in Groede (NL)
  • Tickets voor Speelgoedmuseum in Mechelen

Deelnemen kan tot en met 7 juli 2024 – 23.59 uur.

Meer info over alle prijzen

Holiday Suites biedt comfortabele en stijlvolle vakantieappartementen op mooie locaties in België. Onze appartementen zijn ideaal voor families, vrienden en koppels die er even tussenuit willen.

Meer info: www.holidaysuites.eu

Op 20 en 21 juli staan er diverse artiesten geprogrammeerd waarbij meer dan 40 springkastelen en randanimatie zorgen voor een betoverende omgeving.

Meer info: www.summerfestibounce.be

Zin in een dolfijne dag vol avontuur? Kom dan naar Boudewijn Seapark! Geniet van de verschillende shows en ontdek alle attracties, zowel indoor als outdoor!

Meer info: www.boudewijnseapark.be

Voorzien van alle luxe en comfort ervaart u in deze Dunetent het ultieme kampeer-gevoel, glamping vlakbij zee met een weids uitzicht over de Groese polders.

Meer info: www.strandcampinggroede.nl

Hidrodoe is een waterdoecentrum. Dat betekent dat je overal mag aankomen, alles mag uitproberen! Verwacht je aan experimenten, spelletjes, uitdagingen én een 4D-film! 

Meer info: www.hidrodoe.be

Dompel je onder in een van Europa’s grootste speelgoedcollecties. (Her)ontdek speelgoed uit jouw kindertijd en die van je (groot)ouders.

Meer info: www.speelgoedmuseum.be

Je stapt binnen in een levend canvas waar de kunst van Ensor door projectietechnieken, animaties en AI tot leven komt en zo zijn levens-verhaal op een adembenemende wijze vertelt.

Meer info: www.ensoroostende.be

Deze museale ‘experience’  dompelt je onder in de geschiedenis van de brouwerij, licht een sluier op over het brouw-proces en gunt je een exclusieve blik achter de schermen.

Meer info: www.sintbernardus.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier