Win een etentje ‘Dinner On The Lake’ voor 2 personen.

In de buitenlucht genieten van een geraffineerd menu terwijl de zon zachtjes achter de bomen verdwijnt, alleen dat al klinkt als de hemel op aarde. Gooi daar nog een gloednieuw superdeluxe vlot, niet één maar twee charmante locaties bovenop en de gastronomische reis kan beginnen.  Dit jaar kan je van een topzicht genieten vanop de 2de verdieping. Geniet van dit unieke concept in De Pinte of Maasmechelen.

Fijnproeven in het kwadraat
Voor het 4de jaar op rij ging Dinner On The Lake op expeditie en selecteerde het twee toplocaties middenin de stille natuur. Naar gewoonte brengt een bootje je naar het vlot en neemt je voor één avond mee naar een dromerige Mexicaanse haciënda. De zoete zomerzon, een fontein in het midden van het vlot en toepasselijk decor brengen je in een Zuiderse mood.

Ben je toch wat sceptisch tegenover het Belgische weer? Het vlot kan dit jaar ook volledig afgesloten, verwarmd én afgekoeld worden. Hierdoor gooit Dinner On The Lake zijn anker wat langer uit en proef je vanaf mei t.e.m. september van deze niet-te-missen culinaire experience.

Wat moet je hiervoor doen? Simpel! Vul onderstaand formuleer in en geef antwoord op de wedstrijdvraag. Deelnemen kan tot 14/05/2019

Wedstrijdvraag: op welke 2 locaties kan je genieten van dit unieke concept?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier