Win een pakket met de Nintendo Switch Game Dragons, Dawn of the New Riders

Dragons, Dawn of the new riders is een gloednieuw spel voor Nintendo Switch. Een nieuwe held duikt samen met zijn draak op in de lucht en enkel jij kan hen de slechteriken helpen verslaan die een drakenheiligdom – gebouwd door Hiccup, Toothless en diens drakenrijders – hebben vernietigd.

Wanneer het eiland Havenholme in brokstukken ligt, worden de mysterieuze overlevenden als toekomstige helden aanzien. Scribbler is een student die zich niks over zijn verleden kan herinneren terwijl Patch een unieke soort draak is met nieuwe, onverwachte krachten die hij onderweg ontdekt. Samen moeten ze nieuwe eilanden verkennen, het opnemen tegen sterke vijanden en de herinneringen die Patch’s ware afkomst zullen onthullen ontdekken in deze grappige en vurige action adventure game.

Wil je zelf meestrijden met de draken? Goed nieuws, wij mogen een pakket ter waarde van 200 euro met de game en heel wat leuk drakenspeelgoed weggeven! Geef het juiste antwoord op onderstaande wedstrijdvraag. Deelnemen kan tot en met 6 maart 2019.

WEDSTRIJDVRAAG: Hoe heet de unieke draak met onverwachte krachten?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier