Maak kans op 5 brandweerkazernes van LEGO® DUPLO®!

50 jaar jong! LEGO® DUPLO® viert een halve eeuw groot bouwplezier.

Het is dit jaar exact 50 jaar geleden dat de LEGO Group zijn eerste grote bouwsteen voor kleine handjes onthulde (in 1969, inderdaad) – hetzelfde jaar dat de eerste mens voet op de maan zette. U mag uiteraard zelf beslissen welk moment u het belangrijkst vindt voor de mensheid (niet dat de Apollo 11 afgebroken en weer opgebouwd kon worden tot racewagen, toch?).

Bouwblokken voor het leven
Willen spelen ligt in onze aard. We leren zo wijs te raken uit de wereld rondom ons. We leren wat het betekent ergens bij te horen en hoe het voelt geliefd en gelukkig te zijn. Van hun geboorte tot hun vierde levensjaar maken kinderen een ingrijpende neurologische transformatie door. In die korte periode van vier jaar ondergaan ze het snelste leer- en ontwikkelingsproces dat ze ooit zullen ervaren. En aan het eind ervan ligt er een soort ‘blauwdruk’ klaar van hun volwassen versie in wording. Net daarom kruipt er zoveel zorg in de ontwikkeling van LEGO® DUPLO®-producten. LEGO® DUPLO® wil peuters inspireren en hen helpen zich ten volle te ontplooien door creatieve, speelse ervaringen die hun verdere toekomst vormgeven.

Wij mogen 5 brandweerkazernes van LEGO® DUPLO®  weggeven!

Speel alledaagse gebeurtenissen na met LEGO® DUPLO® Mijn eigen stad: een herkenbare wereld met moderne DUPLO figuren. Bezoek de eenvoudig te bouwen brandweerkazerne en verzin allerlei verhalen. Leer samen met de brandweerlieden hoe je een kampvuur uit moet maken en hoe je veilig op een ladder klimt om de kazernehond uit de toren te redden. Help je peuter de brandweerlieden in de brandweertruck te zetten zodra ze worden opgeroepen, zet het zwaailicht en de sirene aan en scheur razendsnel de volgende heldhaftige reddingspoging tegemoet! Inclusief 2 DUPLO figuren en een hondenfiguur.

Geef het juiste antwoord op onderstaande wedstrijdvraag om kans te maken op een van de 5 brandweerkazernes. Deelnemen kan tot en met 2 april 2019.

WEDSTRIJDVRAAG: Hoeveel kaarsjes blaast LEGO® DUPLO® dit jaar uit?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier