Win een van de 10 boeken ‘Gezellige gezonde goesting’ van Steffi Vertriest

Voor Steffi begon het allemaal toen ze bye bye zei tegen de cheeseburger en besliste om gezonder te gaan leven. De Antwerpse paste haar levensstijl grondig aan: ze begon te sporten, optimaal te ontspannen en bovenal gezond te koken. Sindsdien deelt ze haar recepten op haar blog www.byebyecheeseburger.be en volgt ze een opleiding als voedingsconsulente. Steffi is energiek, gezond, positief, kook-en eetgraag, kortom ze is de healthy foodie die je zal besmetten met haar leuke levensstijl.

Gezellige Gezonde Goesting, het derde boek van Steffi Vertriest
Soms heb je zo van die dagen dat je nood hebt aan gezellig eten, comfort food voor jou alleen in de zetel of cosy food om te sharen met vrienden. In plaats van dan die calorierijke stoverij klaar te maken of naar die suikerbom te grijpen, reikt Steffi je in dit boek een massa gezonde alternatieven aan. And they also do the trick! Instant happiness én bovendien goed voor je lijf én brein. Weg schuldgevoel! Ze presenteert meer dan 60 happy & healthy recepten & heel wat gezonde inspiratie.

WIN een van de 10 boeken ‘Gezellige gezonde goesting’ 

Goed nieuws! Wij mogen 10 lezers gelukkig maken met het 3e boek van Steffi. Vul onderstaand formulier in en geef het juiste antwoord op de wedstrijdvraag. Deelnemen kan tot en met 22 maart 2019.

WEDSTRIJDVRAAG: Wat is de naam van de blog van Steffi? 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier