Lekker eten bij La Botte: maak kans op een waardebon van €200

L’arte della cucina. Bij de Siciliaanse Njam!-chef Peppe Giacomazza zit de kunst van het koken overal: in zijn handen, hart en genen. Hij leerde de kneepjes van het vak van zijn vader Vincenzo, die op huwelijksreis kwam naar België en niet meer terugkeerde naar Sicilië.

In Genk opende Vincenzo het restaurant La Botte in Genk. Samen met zijn broer en sommelier Gaspare hebben Vincenzo en Peppe ervoor gezorgd dat hun restaurant in 2008 door GaultMillau werd uitgeroepen tot ‘het beste Italiaanse restaurant’. En terecht. Op de menukaart prijken gerechten zoals: Scaloppina alle melanzane, Cassatina di ricotta en Tonna vitellata.De originele keuken van het eiland met hier en daar een internationaal accent en een grote nadruk op Siciliaanse producten.

 

Al aan het watertanden? Dan hebben we goed nieuws! In samenwerking met njam! geven wij een waardebon weg van €200. Wat moet je hiervoor doen? Simpel: vul onderstaand formulier in en geef het juiste antwoord op onze wedstrijdvraag. Deelnemen kan tot 9 mei 2019. Succes!

Wedstrijdvraag: In welk jaar werd La Botte uitgeroepen tot ‘het beste Italiaanse restaurant’ door GaultMillau?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier