Win de nieuwe game van LEGO en doorkruis de ruimte!

Reis door de ruimte en doorkruis het LEGO®-universum in een gloednieuw LEGO-bouwavontuur voor PlayStation® 4 en Xbox One! De videogame is gebaseerd op het nieuwe animatiefilmavontuur The LEGO® Movie 2: The Second Part die nu in de bioscoop te zien is.

Het verhaal van de game is gebaseerd op de gebeurtenissen uit The LEGO® Movie 2: The Second Part. Het begint in de verlaten woestenij van Apocalypsstad, waar buitenaardse indringers Steenstad in puin hebben achtergelaten. Emmet, Lucy en hun fantastische metgezellen verlaten hun eigen wereld om hun vrienden te redden van de vreemde bewoners van het verre Zusterstelsel. De game bevat de verbazingwekkende omgevingen en actie uit de originele succesvolle The LEGO® Movie uit 2014 en het vervolg daarop. Samen met je familie en vrienden kan je missies voltooien en verborgen relikwieën verzamelen in fantastische omgevingen die helemaal tot leven komen.

Zin om deze game zelf te spelen? Wij geven 5 exemplaren voor  Playstation 4 en 5 exemplaren voor Xbox One weg. Deelnemen kan tot en met donderdag 7 maart 2019

WEDSTRIJDVRAAG: Welke game wil jij winnen: Playstation4 of Xbox One?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier