Win een van de 5 bordspellen van Peaky Blinders

Reis terug in de tijd, naar het Birmingham van de jaren twintig. Creëer een sterk netwerk en word de belangrijkste pion in de spannende gangsteroorlog. Eerder dit jaar maakte spellenuitgever Just Games bekend dat zij de handen ineen slaan met EndemolShine Group voor de lancering van het Peaky Blinders bordspel, dat sinds 1 oktober in de winkels ligt. Vanaf 4 oktober is het nieuwe seizoen te zien op Netflix, en met dit bordspel kunnen de fans in de voetsporen treden van de beruchte Shelby-familie.

De unieke gameplay is een genot voor iedere spelliefhebber en fan van de show. Met de 3D-miniatuurtjes in de vorm van een racepaard, pistool en een whiskyglas wordt een sfeer van Peaky Blinders neergezet. Speel hiermee jouw eigen rol in de spannende gangsteroorlog tussen verschillende groepen in Birmingham en Londen in de jaren twintig. Verhoog je persoonlijke statistieken zoals charisma, kracht en intelligentie om zo je tegenstanders te verslaan en de missie te volbrengen. Maar een oorlog win je uiteraard niet alleen. Creëer een netwerk van vrienden en vijanden, investeer in rum, auto onderdelen, wapens of paardenraces en ga de strijd aan met je grootste rivalen. Word de meest gevreesde gangster van Birmingham!

Peaky Blinders wordt voor BBC en Netflix geproduceerd door Peaky Blinders’ merkeigenaar en producer Caryn Mandabach Productions en door Endemol Shine UK’s Tiger Aspect Productions. De serie, bekroond met onder andere een BAFTA in 2018 voor de beste dramaserie en het beste drama tijdens de 2019 National Television Awards, wordt gedistribueerd door Endemol Shine International in meer dan 180 landen en is gemaakt en geschreven door Steven Knight.

Win een van de 5 bordspellen, doe mee voor 7 november.

 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier