Win: Philips TV ter waarde van €749,99

Nu de hitte voorbij is, wordt het de hoogste tijd om de gemiste afleveringen van je favoriete serie weer in te halen. De beste manier om dat te doen is met de nieuwe Performance Series van Philips TV. Het merk ontwikkelde een nieuwe collectie waarin innovatieve functionaliteiten uit voorgaande series gecombineerd worden tegen een goede prijs. Het resultaat? Het nieuwste model binnen de serie, de 7304, beschikt over 3-zijdige Ambilight,  een slank design en een draaibare T-bar waardoor de tv qua ontwerp en functionaliteit voldoet aan de hoogste standaarden.

 

Slimme functies waaronder AI-spraakbediening
De 7304 tv spreekt een divers publiek aan, van gamers tot tv-kijkers. Het model is namelijk niet alleen beschikbaar in verschillende afmetingen, maar bevat ook een spectrum aan innovatieve functionaliteiten zoals:

•    De unieke Philips Ambilight-technologie.
•    Philips P5-processor.
•    Smart 4K HDR.
•    Dolby Vision en Dolby Atmos beeld en geluid  van bioscoopkwaliteit.
•    Android TV met geïntegreerde Google Assistant – Amazon Alexa via Echo.

 

Ook zijn er nu spraakopdrachten mogelijk voor de Philips Android tv. Kijkers en gamers kunnen de tv vertellen dat ze een game willen spelen, Netflix willen kijken of dat ze hun smart home-apparaten die geschikt zijn voor Google Assistant willen bedienen. En dat allemaal zonder van de bank af te hoeven.

‘The one to watch’
The Performance Series bevat alle technische specificaties voor een betaalbare prijs. Deze collectie maakt de keuze voor een tv makkelijker en is vanwege de prijs ideaal als instapmodel voor stellen die voor het eerst gaan samenwonen, de volgende tv voor een jong gezin of een tweede of derde tv in huis. Maar eigenlijk past deze tv bij iedereen die waar voor z’n geld wil.

 

 

Daarnaast beschikt de Performance Series over alweer de derde generatie P5, dat verbeterde voordelen biedt zoals:
•    Verfijnde, levensechte beelden.
•    Verbeterde ruisonderdrukking, scherpte en contrast voor alle bronnen.
•    Geen detailverlies in zeer donkere gebieden.

Goed nieuws! Wij geven een Philips TV 7304 (43”) weg! Wat moet je hiervoor doen? Geef het juiste antwoord op onderstaande vraag en vul het formulier in tegen 22 augustus. Succes!

WEDSTRIJDVRAAG: Welke processor gebruikt de Philips TV 7304?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier