Win: 6x Play Doh Wheels pakket

Play-Doh heeft een hele stoere kant van zichzelf ontdekt en wil die heel graag delen met de miljoenen fans van het inmiddels 60-jarige boetseermerk. Play-Doh Wheels is een serie Play-Doh speelsets en potjes Play-Doh, helemaal in het bouwthema. We gaan wegen aanleggen, bergen afgraven, rioleringen leggen en… brandjes blussen! Play-Doh pakt met de introductie van deze lijn meteen groots uit met vier spannende speelsets en hele speciale Doh. Hup jongens en meisjes, aan het werk!

Play-Doh Wheels – Betonfabriek
Geen klus te zwaar voor dit stel. Draai grind van stenen in de betonfabriek en laad alles op de kruiwagen. Stort de lading en plet alles met de stoomwals tot een mooi glad wegdek. Met 4 potjes klei, waaronder 1 met asfalt-Doh.

 

Play-Doh Wheels  – Kraan en Heftruck
Zet de kraan maar aan het werk! Vorm stenen en betonplaten, trek balken en leg hele pijpleidingen aan. Met de heftruck kan je alles prachtig verplaatsen en opstapelen. De kraan kan zwenken en op en neer bewegen en vormt de klei. De vorkheftruck kan je ook op en neer bewegen en laten rollen. Met speciale cement-doh!

Play-Doh Wheels – Graafmachine en Bulldozer
Met deze twee stoere trucks pak je met plezier je creatieve bouwklus aan. Met de Graafmachine grijp je het materiaal, en druk je leuke vormen uit. Met de bulldozer schuif je de zware lading op en maak je ook allerlei geinige vormen. In deze set vind je, naast gewone klei, ook een potje zand-Doh. Zo is het net alsof je echt in een steengroeve aan de slag bent.

Play-Doh Wheels – Brandweerwagen
Een prachtige brandweerwagen, maar dan boordevol Play-Doh creativiteit. Kleine brandweerlieden bestrijden de rode vlammen met blauwe ‘water-Doh’. Op de wagen zelf vind je ook nog leuke vormen in het thema, waaronder een bijl en een blusapparaat voor de dappere spuitgast die het pand binnen durft te gaan.

Play-Doh Wheels  – Constructie Doh 2-Pack
Play-Doh introduceert constructie-Doh!  Deze Doh is geïnspireerd op de materialen die in de bouw gebruikt worden. Stoere kleuren met voelbare textuur, net echt! Elke set heeft 2 potjes en een schep: Steen & Baksteen, Asfalt & Cement en Water & Vuur.

 

Win een van de 6 pakketten

We geven 6 pakketjes weg met 1 Wheels speelset & extra duopack Doh. Vul onderstaand formulier in en geef het juiste antwoord op de wedstrijdvraag tegen 3/10. Succes!

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier