Win een van de 100 Plopsa-tickets

Ook een (klein) kind thuis rondlopen dat gek is op Maya, Bumba, K3 of een van de vele andere Studio 100 figuren? Dan zal je zeker en vast scoren met een uitstapje naar een van de Plopsa-parken. De Zondag mag voor elk van de 4 verschillende Plopsa-parken 25 tickets weggeven.

Wat moet je hiervoor doen? Kies hieronder het park naar keuze, geef het antwoord op de wedstrijdvraag en vul het invulformulier in. Veel succes!

Niet gewonnen? Vergeet niet dat je via de kortingscode ‘DEZONDAG19’ 35% korting op je tickets hebt!

Plopsaland De Panne

Sinds 2000 vertaalt de wondere wereld van Studio 100 zich in een pretpark aan de Noordzee. Een weekendje aan zee combineren met een leuk dagje uit in gezelschap van je beste tv-vriendjes: het kan! Een duizelingwekkende rit in Anubis The Ride, nat worden in de SuperSplash, boeven vangen in de ROX Flyer of een rustig tochtje door Het Bos van Plop? Jij kiest!

En voor alle K3-fans: De meiden van K3 kregen zopas een eigen zone met bijhorende achtbaan in Plopsaland De Panne: de K3 Roller Skater. In een K3-rolschaats zoef je aan een duizelingwekkende snelheid naar beneden langs een verrassend parcours met kriebelende hoogtes en leuke bochten! Én dit allemaal in een fantastisch Roller Disco-thema!

Klik hier om deel te nemen voor Plopsaland De Panne

Plopsaqua

Op zoek naar wat verkoeling tijdens de zomer? Of naar wat warmte tijdens de winter? In Plopsaqua, het subtropische zwembad van Plopsaland De Panne, is het altijd leuk vertoeven! Heel wat glijbanen en zwembaden bezorgen je heel wat plezier!

Klik hier om deel te nemen voor Plopsaqua

Plopsa Indoor Hasselt

Weer of geen weer? Kleine avonturiers komen áltijd oren en ogen tekort op de 25 coole attracties van Plopsa Indoor Hasselt! Trek op verkenning in Maya’s Wereld of voel de kriebels in je buik op de WickieCoaster. Bij mooi weer amuseer je je te pletter in de ruime buitenzone!

Klik hier om deel te nemen voor Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Coo

In het prachtige natuurdecor van de Amblève-vallei in de Belgische Ardennen, aan de voet van de beroemde Watervallen van Coo, liggen meer dan 20 avontuurlijke attracties voor de hele familie op je te wachten.

Klik hier om deel te nemen voor Plopsa Coo

 

 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier