Win: 10 duotickets voor Seafront

Na het vertrek van de onderzeeër heeft Seafront ingezet op wisselende maritieme thematentoonstellingen.  Het themapark werd grondig opgefrist en stelt enkele nieuwe expo’s voor.  Om het vernieuwde aanbod in de kijker te zetten organiseert SEAFRONT tijdens de komende herfstvakantie  tal van leuke activiteiten.

Halloweenactie
De hele herfstvakantie lang mogen verklede kinderen gratis binnen! Kinderen jonger dan 12 jaar die verkleed zijn én vergezeld worden door een betalende volwassene mogen heel de herfstvakantie lang (van 26.10 tem 03.11.2019) gratis binnen in Seafront. Gebruik de actiecode halloween aan de kassa!

Kennismakingsdagen
Op vrijdag 1 november en zaterdag 2 november is er tijdens de kennismakingsdagen heel wat extra animatie, diverse demo’s en leuke zee-workshops.

 

 

  • workshop crêpe bloemen maken
  • Noordzeeschatten. Wist je dat onze Noordzee één groot natuurgebied is, eentje die we met zorg moeten behandelen? We geven de bezoeker tips & tricks mee over hoe je zelf je steentje kunt bijdragen, weg met de plastiek soep!  Een initiatief ism WWF en propere strandloper.
  • verse vistafel. We zorgen voor een indrukwekkende showtafel. Ontdek het grote aanbod heerlijke Noordzeevis, volg het traject van in  de zee tot op je bord.  Hoe herken je verse vis?  Hoe maak je deze het best klaar en welke vis is wanneer op zijn best?  Onze viskenner legt het je haarfijn uit.
  • Operatie Noordzee. Deze allernieuwste expo vertelt het verhaal over de vergeten maar zo belangrijke Slag om de Schelde, zeg maar een soort 2de D-day. Samen met onze animator beleef je de bevrijding en bedenk  je  hoe je die slag kon winnen. Je ontdekt er wie de Belgen waren die meestreden en wat er met de gezonken schepen gebeurde.

Praktisch
Locatie: Seafront, Vismijnstraat 7 te 8380 ZEEBRUGGE
Halloweenactie:  de hele herfstvakantie lang
KENNISMAKINGSDAGEN op 01.11.2019 & 02.11.2019
Doorlopend open van 10h-17h.
meer info en tickets op www.seafront.be

WIN een duoticket! 
Zin gekregen om Seafront een bezoekje te brengen? Dan hebben we goed nieuws! We geven  duotickets weg. Vul onderstaand formulier in tegen 27 oktober. Veel succes!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier