Win: 10x Ugly Doll knuffel

De perfecte knuffel voor iedereen die niet persé perfect hoeft te zijn.

Op 31 juli kwam de muzikale animatiefilm UglyDolls uit in de bioscopen! Een heerlijke film over dromen en dat waar het écht om draait in het leven… You gotta love yourself, precies zoals je bent. Een hele verademing in een wereld vol perfecte plaatjes.

Nu komen de Ugly Dolls  ook als in de speelgoedwinkel: heldin Moxy, grappenmaker Ox, de hongerige Babo, lieve Wage en blij ei Lucky Batt. De vijf UglyDolls pluchen poppen zijn allemaal met veel liefde in elkaar gestikt, superzacht en vooral heel erg knuffelbaar. Het gelukkig-niet-zo-perfecte vriendje dat elk kind overal met zich mee sleept en waar je heerlijk knus je neus in drukt.

De eerste UglyDoll ontstond als een tekeningetje in een liefdesbrief. Daarom zit er nu bij elke UglyDoll een lief envelopje met een grappige Ugly-sticker erin. Die kunnen de kinderen op hun schriftje of hun spiegel thuis plakken. Zo zien ze elke keer weer dat ze prima zijn zoals ze zijn. En vooral dat je elke dag moet beginnen met een lach! Alle UglyDolls zijn trots op hun unieke, imperfecte uiterlijk. Ox voelt zich heel stoer met zijn ene oog en Lucky Batt trekt zich niets aan van zijn overbite. Sterker nog, zo straalt hij nog meer! En Moxy? Die stuitert van het zelfvertrouwen, ondanks haar gekke koppie.

Win een van de 10 knuffels! Geef het juiste antwoord op onderstaande vraag voor 10 oktober en waag je kans!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier