Win prijzen voor Valentijn, voor singles en koppels (winactie afgelopen)

Valentijn, dé dag van het jaar om je geliefde maar ook (singel) vriend/vriendin in de bloemetjes te zetten. Ga jij voor een klassiek cadeau zoals een doosje chocolade, een kaartje, … ? Of probeer je net dat tikkeltje creatiever uit de hoek te komen?

Dan komt De Zondat tot the rescue! Je maakt kans op een van deze geweldige prijzen om je lief, partner, beste vriendin, single vriend, … cadeau te geven. Of je houdt ze lekker voor jezelf ;-).

Prijzen winactie 13 februari

15 x Valentijns box van Mr Barish

Het doel van Mr Barish? Van het koffiemoment, thuis of op kantoor, een echte beleving maken, op een gemakkelijke en duurzame manier. Mr Barish biedt momenteel ook speciale gift boxes aan voor Valentijn. De 7 verschillende gepersonaliseerde giftboxes met een Valentijns boodschap op zijn gemaakt uit 4 blends. Meer info vind je hier >

20 x Babylon Loveshop Valentijns single box

Waarom zouden we de spelregels niet veranderen en Valentijn ook vieren als single? Volgens Statbel, het Belgisch statistiekbureau, telde België 5.967.008 alleenstaanden in 2021. Dit is een stijging van 16,33% op 10 jaar tijd. Speciaal voor hen lanceert Babylon Loveshop deze Valentijn een Edition Single Box. Niet alleen verkrijgbaar op hun online shop, maar ook in tal van fysieke winkels in Vlaanderen. Ontdek de box hier >

10 x No Time to Die

Valentijn is ook samen een film kijken. En een James Bond film is perfect om ’s avonds samen knus in de zetel te kijken. In No Time to Die keert Daniel Craig terug als Ian Fleming’s James Bond naast OSCAR® winnaar Rami Malek.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier