Win: een Washimals Safari Set van Crayola

 

 De populaire en schattige Washimals komen dit najaar terug!


Ze nemen je mee in een wereld van prachtige natuur en kleurrijke vachten.
Verzorg en kleur jouw nieuwe huisdier in met de vrolijke afwasbare viltstiften met mooie stippen, strepen of een compleet nieuw patroon. Geef elk diertje het gewenste design en doe hem in bad om hem te ontdoen van alle kleur en opnieuw te beginnen.

Dit najaar zijn de populaire Washimals terug. Ze hebben de oversteek gemaakt van de Afrikaanse jungle naar België. Talib de giraffe, Tuma de olifant, Khari de leeuw en Nia het aapje veroveren met hun zachte vacht en lieve ogen direct jouw hart. Personaliseer je favoriete diertje met een uniek design door deze in te kleuren zoals jij dat wil! De safari set heeft een zeer toepasselijke waterplaats met palmboomdouche die water sproeit als je pompt. Eenmaal gewassen onder de palmboom kunnen ze met de glijbaan naar beneden om weer volledig omgetoverd te worden door je eindeloze fantasie. Naast de wilde safari dieren is ook de huisdierenset verkrijgbaar met de liefste honden en katten.

De Washimals zijn ideaal voor het verbeteren van de motorische vaardigheden en geven kinderen het gevoel dat ze voor iemand zorgen. Alle fantasie en creativiteit kan geuit worden met de afwasbare viltstiften van Crayola. Ook andere Crayola viltstiften zijn te gebruiken om de diertjes in te kleuren. Ideaal is dat de inkt van de viltstiften afwasbaar is van huid en kleding.

We geven 3 exemplaren weg van de Washimals Safari Set!
Meedoen aan deze Wedstrijd?
Vul onderstaand formulier in voor 28 november 23u59, succes!

 

 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier