Win een van de 50 Beedrop waardebonnen t.w.v. € 20!

Geen tijd of zin om naar 5 verschillende winkels te gaan voor je boodschappen? Maak het jezelf gemakkelijk met Beedrop.

Beedrop is een online platform waar lokale, kleine handelaars op één plaats terug te vinden zijn. Hierdoor vind je als consument het aanbod van verschillende handelaren op één plaats terug en ervaar je hetzelfde gemak als in de supermarkt. Bovendien worden alle bestellingen gratis aan huis geleverd.

Op Beedrop kan je ondertussen al 944 lokale handelaars terugvinden.  Je kan genieten van de verse producten terwijl je nog steeds dezelfde winkelprijs betaalt, daarbovenop worden de goederen GRATIS geleverd bij je thuis.

De inspiratie van Beedrop is de bij, zoals je kan afleiden uit de bijenraat waarmee de 1e letter van het logo is uitgebouwd. Het symboliseert twee zaken. Enerzijds toont het hun logistieke aanpak. Een bij (in het Engels: bee) verzamelt nectar van bloem tot bloem, om die uiteindelijk af te leveren in de honingraten van de bijenkolonie. Net zoals hun service droppen de bijen hun levensmiddelen af waar ze nodig zijn. Anderzijds, symboliseert de bij ook het respect voor het milieu. Door ervoor te zorgen dat verschillende boodschappen centraal worden opgehaald, en dit slechts een beperkt aantal keer per week, kan Beedrop de CO²-uitstoot aanzienlijk verminderen.

Overtuigd van dit unieke concept? De Zondag geeft 50 keer een waardebon t.w.v. €20 weg! Deelnemen is simpel:
Geef voor 27 juni ’19 antwoord op de wedstrijdvraag en vul onderstaand formulier in. Succes!

Wedstrijdvraag: Het logo van Beedrop symboliseert 2 zaken, welke?

Wedstrijdreglement: https://www.dezondag.be/wedstrijdreglement/ ‎

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier