Win: PS4 Game AO Tennis 2

De officiële videogame van de Australian Open keert terug met een geheel nieuwe carrièremodus en vele andere verbeteringen.

In AO Tennis 2 kunnen tennisfans zichzelf van de buitenbanen naar glorie in het middelpunt brengen in de geheel nieuwe, door verhalen gedreven carrièremodus. Voor de eerste keer in AO Tennis hangt succes voor een jonge getalenteerde speler evenveel af van externe evenementen als geweldig spel op het veld, wat een diepere onderdompeling in de wereld van professioneel tennis biedt.

Spelers kunnen opnieuw de gevierde content-editor van Big Ant gebruiken, waar de community van AO Tennis van hield, om elk element van hun spel aan te passen. Bovendien is alle content die is gemaakt en gedeeld door gebruikers sinds de eerste game van 2018 beschikbaar in AO Tennis 2. Dat zijn meer dan 20.000 spelers en honderden banen waar fans van de sport van kunnen genieten.

Voor fans die de glorie van hun favoriete spelers willen herbeleven, bevat AO Tennis 2 een selectie van de beste talenten van zowel de ATP als de WTA, waaronder Rafael Nadal, Ash Barty, Angélique Kerber en vele anderen. Alle locaties die zullen worden gebruikt in de 2020 Australian Open zullen ook beschikbaar zijn in het spel, zodat fans kunnen genieten van maximale authenticiteit terwijl ze meespelen met de Australische tenniszomer.

Big Ant luisterde ook naar de community en heeft vele andere verbeteringen en nieuwe functies geïmplementeerd waar spelers om hebben gevraagd. Meer details over inhoud en de carrièremodus worden binnenkort gedeeld.

AO Tennis 2, ontwikkeld in nauwe samenwerking met de organisatoren van het toernooi, geeft fans een intensere ervaring van de Australia Open, de eerste van de vier Grand Slam-evenementen van het jaar, die op 20 januari begint.

WIN: een van de 3 PS4 games!
Vul voor 23 januari, 23u59 onderstaand formulier in. Succes!

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier