Win concerttickets inclusief overnachting (winactie afgelopen)

In het Pinksterweekend komen muziekliefhebbers aan hun trekken in Kursaal Oostende.

Zaterdag 4 juni 20u:  Sheila in concert

Sheila verkocht meer dan 85 miljoen platen en ze werkte oa. samen met Chic en Nile Rodgers en trad vroeg op met de dansers B. Devotion. Volgens het boek “40 ans de tubes 1960-2000” is ze in Frankrijk de zangeres met het meeste gouden platen (39 in Frankrijk en 89 in de wereld). In Frankrijk wordt ze enkel overtroffen door Johnny Hallyday, die 40 gouden platen heeft.

Begeleid door de 5 muzikanten van de groep H-Taag komt ze na meer dan 15 jaar nog eens naar Vlaanderen en brengt ze een uniek live concert in het Kursaal.

Zondag 5 juni 15u : Andreï Lugovski Live met special guest Gerard Lenorman

Andreï genoot een klassieke zangopleiding en met zijn krachtige baritonstem verrast hij telkens ieder publiek. Hij wordt dan ook steevast met een staande ovatie bedankt. Hoewel hij begon met een klassiek Italiaans repertoire werd over de jaren heen duidelijk dat hij ook andere richtingen uit wou.

Hij maakte een mooie mix van pop en opera en werkte al met tal van artiesten samen waaronder Will Tura, Dana Winner, Christoff, Richard Claeyderman en Johnny Logan.

Tijdens dit unieke concert kan je ook special guest Gerard Lenorman, Franse zanger en tekstschrijver aan het werk zien.

Wij geven voor elk concert 15 duotickets weg. En per concert worden 3 winnaars extra verwend met een overnachting bij Vayamondo in Oostende. Je mag zelf kiezen of je liever de avond voor of na het concert blijft. Een weekend om naar uit te kijken dus. 

Meer info over de concerten van Blue Sky Concerts? Blue Sky Concerts

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier