Win concerttickets van Antwerp Symphony Orchestra

Stroomt klassieke muziek door je hoofd en aderen? Dan is deze leuke winactie perfect voor jou. Samen met Antwerp Symphony Ochestra kunnen wij 3 x 10 duo’s naar een concert brengen.

10x duoticket Openingsconcert met Sol en Elim
Vrijdag 29.09.2023
Koningin Elisabethzaal, Antwerpen

Het virtuoze Eerste Celloconcerto van Bohuslav Martinů geldt als een van de mooiste cellowerken uit de twintigste eeuw. In de handen van Sol Gabetta grijpt deze krachtige, lyrische parel je vast om je niet meer los te laten voor de laatste noot lang uitgestorven is. Een niet te missen kans om het powerduo Elim Chan en Sol Gabetta aan het werk te horen!

10x duoticket Jaap van Zweden dirigeert Mahler
Vrijdag 27.10.2023
Koningin Elisabethzaal, Antwerpen

Mahlers Zesde symfonie kreeg de bijnaam ‘de Tragische’, naar het noodlotmotief dat in alle delen doorklinkt. De hamerslagen zouden volgens sommigen drie tegenslagen uitbeelden. De componist geeft een inkijk in zijn ziel, en het Andante laat niemand onberoerd. Het Antwerp Symphony Orchestra staat onder leiding van dirigent emeritus Jaap van Zweden: dé kans om dit werk live mee te maken.

10x duoticket Prometheus: het vuur en het licht
Zaterdag 25.11.2023
Koningin Elisabethzaal, Antwerpen

Internationaal geroemd pianist Nicolas Namoradze neemt de solopartij in Liszts Totentanz en Skrjabins Prométhée voor zijn rekening. Voor dit concert kreeg de Belgische lichtkunstenaar Antoine Goldschmidt de opdracht om een nieuwe lichtchoreografie te maken bij dat laatste werk. Bereid je voor op een synesthetische totaalervaring van klank en licht, met muziek van visionaire componisten.

Waag je kans en geniet binnenkort van deze mooie concerten.

Meer info op www.antwerpso.be

Deelnemen kan tot en met donderdag 21 september 2023 – 23.59 uur

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier