Win duotickets voor Antwerp Symphony Ochestra

Stroomt klassieke muziek door je hoofd en aderen? Dan is deze leuke winactie perfect voor jou. Samen met Antwerp Symphony Ochestra kunnen wij 3 x 10 duo’s naar een concert brengen.

10x duoticket Katsjatrian en de nieuwe wereld

Vrijdag 24 maart 2023 – 20 uur
Koningin Elisabethzaal, Antwerpen

Van alle romantische vioolconcerto’s schreef Max Bruch misschien wel het meest rijke en verleidelijke. Sterviolist Sergej Katsjatrian, winnaar van de Elisabethwedstrijd voor viool in 2005, bewijst dat maar al te graag. Ook voor Dvořáks Negende symfonie worden de superlatieven niet gespaard. Op het hoogtepunt van zijn carrière trok de Tsjechische componist naar de Verenigde Staten, op zoek naar de klank van de ‘Nieuwe Wereld’.

10x duoticket Jaap Van Zweden dirigeert Sjostakovitsj

Vrijdag 21 april 2023 – 20 uur
Koningin Elisabethzaal, Antwerpen

Wanneer dirigent emeritus Jaap van Zweden de bok beklimt, belooft dat vonken en vuur. Wie dat zelf wil beleven, zit gebeiteld met de onstuimige Zevende symfonie van Sjostakovitsj. Kirill Gerstein staat wijd en zijd bekend als een van de beste vertolkers van Mozarts pianoconcerto’s, en laat het klavier zingen met Mozarts sprankelende Zeventiende.

10x duoticket Chalayou betovert met Skrjabin

Vrijdag 26 mei 2023 – 20 uur
Koningin Elisabethzaal, Antwerpen

Debussy’s adembenemend mooie Prélude à l’après-midi d’un faune roept een sensueel en veelkleurig beeld op van een dromerige namiddag onder de zonnestralen. De Pianoconcerto van Alexander Skrajbin, hier vertolkt door de fijngevoelige virtuoos Bertrand Chamayou, kan gerust de concurrentie aangaan met de bekendere concerto’s.

Waag je kans en geniet binnenkort van deze mooie concerten.

Meer info op www.antwerpsymphonyorchestra.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier