Win: een van de 9 Playmobil EverDreamerZ pakketten

Best friends forever! Ontdek de droomwereld van Rosalee, Viona, Edwina, Clare en Starleen – beter bekend als de EverDreamerz. Met het magische amulet ontketenen de vijf vriendinnen het land uit hun dromen.

Playmobil neemt je mini mee naar Rosalee’s droomwereld, waar alles in het teken staat van snoepgoed. Mmmm! Samen met haar geliefde huisdier, een roze flamingo met gele stippen, en haar vriendinnen overwint ze haar angst voor de tandarts. De speelsets bevatten elk een EverDreamerz-personage met een dier als sidekick, een sticker, een verzamelkaart en tal van andere zeemzoete accessoires. Met de kralen en bedels in de doos knutselt jouw EverDreamer een vriendschapsarmband ineen. Hebben ze een bedeltje of accessoire dubbel? Ruilen maar! Het beste van al? Alle accessoires bergen ze veilig terug op in de verpakking. Unboxing time!

Met de extra verrassingsbox vullen je kinderen hun EverDreamerz-collectie aan met 12 bijzondere figuren uit de snoepwereld. Eindeloos speelplezier gegarandeerd! Een absolute musthave uit deze reeks is de limited edition ballondame met goudkleurige muffinhanger.

WIN WIN WIN

We geven 9 EverDreamerZ-pakketten weg met een EverDreamerZ-personage én 2 verassingsboxen! Wat moet je hiervoor doen? Vul onderstaand formulier in voor 2 april, 23u59. Succes!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier