Win groene plantenboxen van PLNTS (winactie afgelopen)

De Groene Zondag, dat is ook een groene winactie. Letterlijk, want je kan één van de plantenboxen van PLNTS winnen. Kan je niet wachten? Dan is er een leuke kortingscode in samenwerking met PLNTS die jij kan gebruiken voor je volgende bestelling.

Ken je PLNTS nog niet?

PLNTS is dé webshop voor plantenliefhebbers. Maak kennis met hun schattige babyplantjes, exclusieve planten en mooie huiskamerplanten. Naast planten vind je bij PLNTS fijne verzorgingsproducten en een ruim assortiment accessoires en trendy potten voor ieder interieur. Met hun planten en producten maak je van je huis een gezellig thuis! Ze leveren rechtstreeks uit onze eigen kwekerij, waar de planten alle liefde en aandacht krijgen om gezond en blij op weg te gaan naar hun nieuwe huis. Ze zijn er trots op dat al 15.000+ klanten ons waardeerden met gemiddeld een 4,6 uit 5 in Trustpilot! www.plnts.com

Kortingscode DEZONDAG

Wil je je huis nu al gezellig maken met mooie planten, potten en accessoires? Shop nu met €10 korting op je volgende bestelling*! Plaats je bestelling voor 27 november en gebruik code DEZONDAG.

* Kortingscode DEZONDAG, geldig 30 oktober t/m 27 november, waarde €10 bij een minimale orderwaarde van €75

Win PLNTS plantpakket

Speciaal voor de lezers van De Zondag heeft PLNTS een plantpakket* t.w.v. €100 samengesteld. Het pakket bestaat uit een verzameling planten die gemakkelijk te verzorgen zijn en die in ieder interieur zullen schitteren! In het pakket zitten een Monstera Adansonii, Pilea Peperomioides, Philodendron Melanochrysum, Schefflera Charlotte, Baby Rowleyanus, Baby Woodii Variegata en Baby Pilea Mojito.

* exclusief potten en accessoires

Deelnemen kan nog t.e.m. 3 november 2022 23u59

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier