Win 70 startersets van Waterdrop® of een Storytel Reader mét jaarabonnement (winactie afgelopen)

 

De Zondag kleurt op 31/10 helemaal groen n.a.v. het Klimaatverdrag in het Schotse Glasgow. Maak kans op duurzame prijzen!

Water drinken saai? Helemaal niet!

Maak kennis met Waterdrop®

Opgericht in Oostenrijk in 2017 brengt waterdrop® een revolutie teweeg in de drankensector met de eerste “microdrink” ter wereld : een mini blokje op basis van natuurlijke fruit- en plantenextracten, verrijkt met vitamines en helemaal suikervrij. Eenmaal in water (van de kraan of gefilterd) opgelost, wordt het een verrassend en fruitig drankje. De missie van waterdrop® is heel eenvoudig : mensen meer water doen drinken en dit op een meer ecologisch verantwoorde manier.

Meer info : neem een kijkje op waterdrop

Dankzij Waterdrop® geven we een mix van 70 starter sets weg,  de ene met een glazen fles en de andere met een inox fles, in verschillende kleuren:

Starter Set Glas

Starter Set Inox

Storytel wordt 1 jaar en dat vieren we!

In oktober 2020 bracht het Zweedse Storytel, één van ’s werelds grootste abonnementsdiensten voor het streamen van luisterboeken en e-books, voor het eerst de magie van het gesproken woord naar Vlaanderen. 1 jaar later verovert de audio-expert dagelijks de harten van menig Vlaming met een groeiende catalogus van meer dan 300.000 luisterboeken en e-books. Goed voor luistersessies van gemiddeld 30 uur per maand. Van klassiekers tot romans en van thrillers tot comedy. En dat alles in 1 app zodat je altijd en overal toegang hebt tot een wereld vol verhalen.

Meer info : Storytel

Doe mee met onze wedstrijd en win :

  • 1 Storytel Reader t.w.v. € 129 incl jaarabonnement t.w.v. € 155,88
  • 2 jaarabonnementen t.w.v. € 155,88

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier