Win toegangstickets voor Vakantie Expo of een vakantie naar Zuid-Afrika

Vakantie Expo … niet voor toeristen. Ontdek het onontdekte!

Een vakantiebeurs is niet alleen meer voor toeristen! De manier hoe we reizen is drastisch veranderd en jij ontdekt bij Vakantie Expo beurs the new way of travel. Reizen de dag van vandaag moet een echte beleving zijn. Niet alleen voor de solotravellers maar ook voor met z’n tweetjes, met familie of in groep. Het maakt dat een reiziger geen reiziger meer is, maar mee geëvolueerd is tot een avonturier, een ontdekker, een doener, een levensgenieter!

Samen met Vakantie Expo maak jij kans op een geweldige reis naar Zuid-Afrika t.w.v. €2.500 of een van de 50 duo-toegangstickets voor Vakantie Expo op 27, 28 en 29 januari. 

De reis naar Zuid-Afrika bevat een week genieten bij Droom Guesthouse, van Kathleen Aerts en Steven Van Hoof, met overnachtingen in een suite voor een gezin van 5 personen.

EXTRA KANS! Wil jij extra kans maken op de reis naar Zuid-Afrika? Koop via deze link jouw ticket voor de beurs met hetzelfde e-mailadres waarmee je deelneemt aan de wedstrijd. Zo maak jij automatisch extra kans om de reis te winnen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier