Win één van de 100 Plopsa-tickets

We geven 25 tickets per park weg! 

Plopsaland De Panne

Voor wie geen uitdaging uit de weg gaat, raast tegen een snelheid van meer dan 70km/u over de rails van de houten achtbaan Heidi The Ride. Nood aan nog meerthrills? Test de spectaculaire Anubis The Ride met zijn topsnelheid van 90 km/u, maak een val van 30 meter in het water op de SuperSplash of trotseer de rotsen van de Grote Golf. De allerkleinsten leven zich uit op hun favoriete outdoorattracties waaronder de  K3 Roller Skater of in het volledig overdekte Mayaland. 

Klik hier om deel te nemen voor Plopsaland De Panne

Plopsaque De Panne

Laat je betoveren door de wondere wereld van Plopsaqua De Panne, het nummer 1 waterpretpark van de Benelux dat zich vlak naast Plopsaland De Panne bevindt. Duik in een magisch avontuur, met adembenemende attracties zoals de wonderlijke Wild River, het Stormbad en de zes indrukwekkende glijbanen. En welke waterrat durft een ritje aan op de spectaculaire Sky Drop, met zijn 19 meter de hoogste glijbaan van België?

Klik hier om deel te nemen voor Plopsaqua De Panne

Plopsa Indoor Hasselt

Weer of geen weer? Kleine avonturiers komen altijd oren en ogen te kort op de 25 coole attracties van Plopsa Indoor Hasselt! Trek op verkenning in Maya’s Wereld of voel de kriebels in je buik op de Wickie Coaster. Bij mooi weer amuseer je je te pletter in de ruime buitenzone!

Klik hier om deel te nemen voor Plopsa Indoor Hasselt.

Plopsa Coo

In het prachtige natuurdecor van de Amblève-vallei in de Belgische Ardennen, aan de voet van de beroemde Watervallen van Coo, liggen meer dan 20 avontuurlijke attracties voor de hele familie op je te wachten. Een verrukkelijke combinatie van natuur en avontuur!

 Klik hier om deel te nemen voor Plopsa Coo

Meedoen kan tot en met donderdagmiddag 5 september. Niet gewonnen? Niet getreurd! Dankzij De Zondag kan je tickets kopen aan een voordeligere prijs! Koop snel je tickets met promocode ‘DEZONDAG19’ via www.plopsa.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier