Win één van de vijf examplaren van WRC 8! (ENKEL PS4!)

Na een afwezigheid van twee jaar is de legendarische WRC-game terug! Op basis van feedback van de community en aanwijzingen van het eSports WRC Championship heeft Kylotonn de tijd genomen om alle aspecten van de game te verbeteren: betere graphics, meer technische routes, helderder pace-notes en een uitgebreidere carrièremodus.

WRC 8 zal WRC 7 op elk vlak overtreffen, met name waar het de besturing en realistische physics van de voertuigen betreft.

Officiële teams van 2019

In WRC 8 kunnen spelers hun coureur kiezen uit de officiële teams van het seizoen 2019, dat wordt gekenmerkt door de terugkeer van Sébastien Ogier
(6-voudig wereldkampioen) van Citroën Racing, vergezeld door Esapekka Lappi, terwijl Toyota zijn fabrikantstitel van 2018 zal verdedigen met Jari-Matti Latvala, Kris Meeke en Ott Tänak.

2019 wordt ook gemarkeerd door de terugkeer van de 9-voudige wereldkampioen en WRC-legende Sébastien Loeb, die dit jaar voor Hyundai Motorsport rijdt ter ondersteuning van Thierry Neuville, Andreas Mikkelsen en Dani Sordo. Ondertussen zal M-Sport Ford met Elfyn Evans en Teemu Suninen ook weer de nodige aandacht trekken.

Maak kans op één van de 5 exemplaren van WRC8 (enkel PS4!) door onderstaande wedstrijdvraag op te lossen en het formulier in te vullen! Deelnemen kan tot 12 september.  Veel succes!

De wedstrijdvraag: Wie is de ontwikkelaar van WRC 8?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier