Win: Familietickets voor Zilt feest in Oostduinkerke 2 november

NAVIGO-museum viert feest met de Oostduinkerkse vissers! ’s Morgens vroeg gaan we met de huifkar naar het strand om te vissen met de garnaalvissers te paard en de andere strandvissers. Op het museumplein worden de garnalen gekookt én geproefd. Breng je picknick mee en vul die aan met heerlijke vishapjes, klaargemaakt door de strandvissers van Koksijde-Oostduinkerke.

Geniet in de namiddag van feestelijke animatie en fi­jne workshops in het museum. Knutsel leuke vissen, gekke octopussen en smul snoepbrochetten . Dans op de muziek van het draaiorgel, dansgroep de Juttertjes toont hoe het moet! Ga voor een grappige grime en en meet jezelf een fishy-hairlook aan. Doe mee aan de fotografieworkshop, speel volksspelen tussen de visnetten en laat je meevoeren door de verhalen van onze gidsen. Kers op de taart is de voorstelling ‘Het Geheim Van De Vuurtoren’ van Kip van Troje. Ambiance verzekerd!

Hoe verloopt deze zee(r) feestelijke dag?

  • 8.45 uur: Afspraak aan het museum
  • 10.00 tot 10.45 uur: paardenvissers vissen t.h.v. het Astridplein in Oostduinkerke
  • 12.00 uur: demonstratie garnaal koken en proeverij op het museumplein
  • 11.30 tot 13.30 uur: Kom lunchen in het museum. Vul je eigen picknick aan met lekkere hapjes van onze vissers!
  • 13.30 tot 17.00 uur: diverse workshops en animatie in het museum!

Meer info op www.navigomuseum.be/zilt-feest 

WIN!

Wij geven 1 Laag Tij-gezinsformule weg (€60) met toegang tot het feest inclusief rit op huifkar met de garnaalvissers en 35 Hoog Tij-gezinsformules (€20) die toegang geven tot het feest. Geef het juiste antwoord op onderstaande vraag en vul het formulier in. Deelnemen kan tot en met 27/9. Succes!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier