Kom inspiratie opdoen tijdens Nieuwbouwzondag

De Zondag organiseert op zondag 18 oktober Nieuwbouwzondag, een inspiratiedag voor al wie een nieuwbouw wil kopen. Nieuwbouwprojecten, modelappartementen, kijk- en inspiratiewoningen en nieuwe verkavelingen openen speciaal voor kandidaat-bouwers op die dag hun deuren.

De beste ideeën doe je op in de praktijk. Tijdens gesprekken met de aanwezige bouwheer, de architect of bouwfirma kan je jouw ideeën ook aftoetsen aan de praktijk. Deelnemende bedrijven en vakmensen hebben alles in huis om de bezoekers van de Nieuwbouwzondag het juiste advies te verstrekken bij hun zoektocht naar informatie. Ze staan allemaal klaar die zondag, van vastgoedmakelaar tot projectleider.

Historisch lage leningen

Loop je al lang rond met het idee een nieuwbouw aan te kopen? Doe het dan nu. Banken staan leningen aan betere voorwaarden toe dan enkele jaren geleden. Volgens een leningonderzoek van Immotheker, gespecialiseerd in onafhankelijk woonkredietadvies en vermogensopbouw, kun je nu gemiddeld tot 33.000 euro meer ontlenen dan enkele jaren geleden.

Meerdere projecten

Je kunt op Nieuwbouwzondag als het ware een route maken van het ene nieuwbouwproject naar het andere. De ene buurt zal je al meer liggen dan de andere. Misschien leunt de smaak van die ene bouwfirma wel heel dicht aan bij die van jou?

iStock_000062698804_Large

Alles over hernieuwbare energie

Je komt alles te weten over hernieuwbare energie, nieuwe bouwtechnieken, waar je budget kunt uitsparen in je nieuwbouwproject, welke projecten nog op zoek zijn naar een koper, en zo meer.

Investeren in vastgoed

Nieuwbouwzondag richt zich ook tot investeerders. Heel wat vastgoedprojecten staan momenteel in de steigers in Vlaanderen en zetten op zondag 18 oktober hun deuren open. Wat is beter dan in vastgoed te investeren? (kcw)

Alle deelnemende projecten in jouw regio vind je op de website!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier