Ben Affleck en Jude Law achterna: veel mannen fantaseren over een avontuurtje met de babysitter

In 2015 liep het huwelijk van Ben Affleck en Jennifer Garner op de klippen na een avontuurtje met de nanny. Ook Jude Law en Ethan Hawke lieten zich verleiden door het kindermeisje. De Hollywoodsterren zijn allesbehalve uitzonderingen want uit een onderzoek blijkt dat ruim 80 procent van de vreemdgaande mannen fantaseert over een slippertje met de babysitter. Ze zijn er ook van overtuigd dat hun echtgenotes een onaantrekkelijk meisje verkiezen, precies om de kans op verleiding te voorkomen.

Victoria Milan, een datingsite voor getrouwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een avontuurtje, ondervroeg 3.652 mannelijke leden van de website om achter hun fantasieën te komen met betrekking tot de babysitter van hun kinderen. Negen van de tien mannen zijn er van overtuigd dat hun vrouw een meisje uitgezocht heeft dat niet sexy is, om de kans op verleiding te verkleinen. Maar een leuk gezichtje en een sexy lichaam blijken niet doorslaggevend te zijn voor vreemdgangers.

Verboden vrucht

Wat getrouwde mannen het meest aantrekt in de babysit is de liefde en aandacht die ze aan zijn kinderen geeft. Minder dan 20% zegt geïnteresseerd te zijn omdat ze onervaren en jong is (19%), gemakkelijk toegankelijk omdat ze altijd in huis is (18%) of omdat ze een verboden vrucht is (13%).
Volgens oprichter en CEO van Victoria Milan, Sigurd Vedal, toont het onderzoek aan dat vreemdgaande mannen – zelfs in Hollywood – naar iets nieuws op zoek zijn. “De babysitter is iemand die nieuw en spannend is, en daar raken vreemdgaande echtgenoten opgewonden van. Het feit dat mannen zich meer aangetrokken voelen tot de manier waarop ze voor de kinderen zorgt, toont aan dat ze op zoek zijn naar een liefdevol iemand. Sexy is niet het eerste waar de mannen op zoek naar zijn. Hun vrouw zorgt er trouwens wel voor dat er geen spannende babysitter door het huis paradeert” aldus Vedal.

Arnold Schwarzenegger

Vorig jaar eindigden twee spraakmakende huwelijken tussen beroemdheden vanwege een verhouding met de nanny. De roddelpers smulde van de smeuïge verhalen over Gwen Stefani/Gavin Rossdale en Ben Affleck/Jennifer Garner. Eerder al leden Jude Law en Sienna Miller, Uma Thurman en Ethan Hawke en David Beckham en Victoria Adams onder verhoudingen met au pairs. Maar Arnold Schwarzenegger overtrof alle vreemdgaande echtgenoten uit Hollywood door in het geheim een zoon op te voeden met zijn huishoudster.

ONDERZOEKSGEGEVENS

Heeft u ooit fantasieën gehad over de babysit?
Ja – 82%
Nee – 18%

Wat is het waardoor u tot haar aangetrokken wordt?
De liefde en aandacht die ze aan mijn kinderen geeft – 28%
Ze is sexy en ziet er goed uit – 22%
Ze is onervaren en jong – 19%
Het is verleidelijk, omdat ze altijd in huis is – 18%
Ze is een verboden vrucht -13%

Heeft u ooit geprobeerd uw fantasie werkelijkheid te maken?
Ja – 32%
Nee – 68%

Heeft u ooit het gevoel gehad dat ze met u flirtte?
Ja – 63%
Nee – 37%

Denkt u dat uw vrouw een meisje heeft uitgezocht dat niet sexy is, voor de zekerheid?
Ja – 96%
Nee – 4%

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier