Daar is Trump weer: “Brussel is de hel op aarde” (en meer showbizz-nieuws)

We volgen het wel en wee in de showbizzwereld op de voet, en kozen de opmerkelijkste nieuwtjes uit voor jullie, van Jacky Lafon tot Donald Trump.

 

2 miljoen likes voor eerste zwemlesje

o-FACEBOOK-facebookFacebook-topman Mark Zuckerberg is voor het eerst gaan zwemmen met zijn twee maanden oude dochtertje Maxima. Uiteraard deelde de multimiljardair meteen een vertederende foto van de zwemles met zijn volgers. De post werd al meer dan 2,8 miljoen keer geliket en bijna 24.000 keer gedeeld. Eat this, Joy Anna Thielemans!

Maartje Van Neygen had geen zin in ‘K3 zoekt K3’

(foto Photonews)
(foto Photonews)

Maartje Van Neygen, de dochter van Erik en zangeres Sanne werd gevraagd voor ‘K3 zoekt K3’, maar weigerde beleefd. Dat vertelt ze in Dag Allemaal. Volgens Maartje is ze niet zo ‘kneedbaar’ als een K3-meisje hoort te zijn. “Ik doe nogal graag mijn eigen zin, anders zou er wel eens ruzie van kunnen komen. K3 heeft meisjes zoals Marthe nodig. Zij lijkt mij ontzettend lief, het type dat de groep samenhoudt. Ik zou K3 bij wijze van spreken eerder doen ontploffen. Eigenzinnig hé.” Slim ook.

Ellie Goulding ontsnapt aan de dood

ellie_gouldingZangeres Ellie Goulding deelde onlangs een foto van een auto die door het ijs aan het zakken is op Instagram. “Boodschap aan mezelf: rij nooit met een BV206 over een bevroren meer”, schreef ze bij de foto. Ze ontsnapte zo op het nippertje aan de dood. Ellie was met fotograaf Conor McDonnel in Noorwegen. De zangeres kwam er met de schrik van af. “Het was -25 graden en pikdonker. Plotseling begon onze wagen door het meer te zakken. We zijn via het dak moeten ontsnappen. Enkele minuten later was er van de wagen geen spoor meer te zien”, aldus de fotograaf. Ellie Goulding was dus bijna een koudding

Op zoek naar een nieuwe Foute Vriend

Begijn (midden) en de andere Foute Vrienden Thomas Smith en Jeron Dewulf.
Begijn (midden) en de andere Foute Vrienden Thomas Smith en Jeron Dewulf. (foto belga)

‘Foute Vrienden’ moet afscheid nemen van één van zijn ‘vrienden’. Begijn Le Bleu kondigt aan dat hij na drie seizoenen stopt met de reeks. “Of er nog een vierde seizoen komt? Dat weet ik niet, maar het zal niet met mij zijn. Mijn verhaal bij ‘Foute Vrienden’ is geschreven. We hebben drie prachtige seizoenen en een film gehad en dat is voor mij voldoende”, zegt hij in De Zondag. De andere vrienden moeten dus op zoek naar een nieuwe vriend. Wij hadden gedacht aan Dimitri Bontinck, qua ‘fout zijn’ kan die wel tellen.

Oprah tweet… en verdient 12 miljoen dollar

Oprah Winfrey acknowledges the audience after she came to the stage for an interview with Ball State University alumnus David Letterman, host of CBS's "Late Show," at Ball State University in Muncie, Ind., Monday, Nov. 26, 2012. The conversation is part of the David Letterman Distinguished Professional Lecture and Workshop Series. (AP Photo/Michael Conroy) ORG XMIT: INMC105 ORG XMIT: POS1211261644515222Oprah Winfrey heeft gisteren 12 miljoen dollar verdiend met een enkele tweet. Dat heeft MarketWatch uitgerekend, toen de waarde van de aandelen van Weight Watchers omhoog schoot nadat de talkshow-godin een promofilmpje deelde. Met een video deed ze een oproep om gewicht te verliezen met het programma van Weight Watchers. In het filmpje vertelt ze kilo’s te zijn kwijtgeraakt ondanks een dagelijkse boterham. Binnen het uur na de tweet, steeg de waarde van de aandelen van het bedrijf met ruim 2 dollar per stuk. Oprah heeft ongeveer 6 miljoen aandelen in haar bezit en werd zelf meteen 12 miljoen dollar rijker. Als wij tweeten, zijn we al blij als 12 mensen het lezen…

Bjorn showt zijn torso

12534063_492097747641646_1962295262_nBjorn De Wilde, de partner van Eveline Hoste en in een ver verleden nog profvoetballer, is nu een personal coach. Op Instagram toont hij vele foto’s en filmpjes van zijn werk met zijn klanten. Hij toonde ook een foto van zichzelf. En die is best indrukwekkend. Bjorn toont er trots zijn spieren. “Mijn workout voor vandaag is gedaan. Ik hou van mijn leven. Het leven is prachtig”, schreef hij bij de foto. Bjorn was in het verleden profvoetballer bij onder meer Eendracht Aalst, Lierse SK, KV Oostende, KVC Westerlo, Germinal Beerschot en Waasland-Beveren. Ik vermoed dat hij nu niet meer in die voetbalshirts past.

Jacky Lafon duidelijk over terugkeer naar ‘Familie’

large_Cbgr5mGqRfnwi9Pf-cvcx-Zi6Up6FZJqrX8OoMdZH0kNa vele jaren kwam er een einde aan de rol van Jacky Lafon in ‘Familie’. Toch sluit ze niet uit dat ze in de toekomst nog zal opdagen in de serie, al zal dat dan door middel van een gastoptreden zijn. “Ik voel mij fantastisch. Niks moet, alles mag. Ik ben zo gelukkig zonder al die stress van de files en dat gezeik van ‘de ouderen moeten eruit’. Als ik terugkeer naar Familie, is het enkel voor gastoptredens. Zo is het mij ook beloofd. Ik mis natuurlijk wel de sociale contacten en de verwennerijen, zoals de make-up, de kapper en de lekkere catering, maar ik ben op een goed moment gestopt”, is ze duidelijk. Met catering bedoelt ze waarschijnlijk de bar

Trump: “Brussel is de hel op aarde”

nbc-fires-donald-trump-after-he-calls-mexicans-rapists-and-drug-runnersDe Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump leeft voor straffe – en vooral ondoordachte – uitspraken, en nu richt hij zijn pijlen ook op België. Samen met Parijs heeft Brussel volgens hem te maken met de negatieve gevolgen van het gebrek aan “assimilatie” van de moslims. Een journaliste ondervroeg Trump over de haalbaarheid van zijn plan om islamitische immigranten en toeristen de toegang tot de Verenigde Staten te ontzeggen. Trump zei dat vooral Brussel veranderd was. “Ga naar Brussel. Ik was daar 20 jaar geleden: alles was zo mooi! Nu is het de hel op aarde”, zo beweerde hij. Stel je de Verenigde Staten voor met Trump als president, dát is pas de hel(ddb en br)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier