Vrouwen in Luik hebben de grootste borsten, Limburgers houden van zweepjes

Mannen die houden van dames met grote borsten, reppen zich naar de provincies Luik en Waals-Brabant. Daar worden de cupmaten D, E en F het meest verkocht. De zwaarste geschapen mannen wonen in Vlaams Brabant en Luik. En Limburgers maken hun seksleven graag spannender door middel van zweepjes. Dit alles blijkt uit een onderzoek van erotiekwarenhuis Pabo.be.

Volgens seksuologe Kaat Bollen is de cupmaat van vrouwen vooral genetisch bepaald. “Als jij grote borsten hebt, is de kans groot dat andere vrouwen in jouw familie ook grote borsten hebben. Familieleden wonen vaak bij elkaar in de buurt, dus je krijgt al snel dat in bepaalde streken bovengemiddeld veel vrouwen met grote of juist kleine borsten wonen.”

The girl in a pink dress
(foto’s istock)

Ook hormonen in het eten en het grondwater zijn hierop van invloed.

Borsten2

XXL-condooms

Vrouwen die op zoek zijn naar een wat groter geschapen man, kunnen het best op jacht gaan in de provincie Luik. Daar worden ruim twee keer zoveel (ruim 20 procent) XXL-condooms besteld dan gemiddeld in België. Ook de mannen in Vlaams-Brabant kopen ze veel (15 procent), in tegenstelling tot Brussel waar veruit de minste XXL-condooms worden verkocht, slechts 1 procent. De extra sterke condooms die vooral door homo’s gebruikt worden vinden in Luxemburg het gretigst – euh- aftrek, ruim 14 procent.
“Het kan ook zijn dat die mannen vooral een groot ego hebben”, lacht Kaat Bollen. “Het vergt nader onderzoek of ze écht groot geschapen zijn, of dat ze gewoon iets te optimistisch waren toen ze condooms bestelden.”

50 Tinten Grijs

ZweepjeDe populariteit van de boeken en de film 50 Tinten Grijs heeft grote invloed gehad op de verkoop van zogenaamde BDSM-speeltjes. Limburg neemt de leiding in de verkoop van zweepjes. Van alle zweepjes die bij Pabo.be besteld worden, wordt 19 procent bij een inwoner van deze provincie thuisbezorgd. Handboeien en maskertjes vallen in Limburg juist weer een stuk minder in de smaak. De handboeien gaan in ruim 26 procent van de gevallen naar de provincie Namen, terwijl de maskertjes het vaakst (7 procent) naar Waals-Brabant verzonden worden.

pabo

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier