10 hotels met een million dollar view

A room with a view? Deze tien hotels hebben hét mooiste uitzicht ter wereld! Droom je even mee?

1. Monument Valley (VS)

theviewmonumentvalley

In het rode landschap van Utah duikt plots ‘The View Hotel’ op. Het hotel zelf is erg basic, maar het uitzicht is fenomenaal. Vanuit je kamer met balkon kijk je uit op de indrukwekkende rotsen van Monument Valley.

 

2. Lake Louise  (Canada)

lakelouise

In het hartje van Banff National Park in Canada vind je The Fairmont Chateau Lake Louise, een hotel dat uitkijkt op de parel van Canada: het felblauwe Lake Louise.

 

3. Machu Picchu (Peru)

machu

Tripje naar Peru in ’t verschiet? Dan mag je zeker het Sanctuary Lodge Hotel niet overslaan. ’s Morgens geniet je er namelijk van een ontbijt met zicht op … Machu Picchu. Trillion dollar view als je ’t ons vraagt…

 

4. Tafelberg (Zuid-Afrika)

capetown

Hét icoon van Kaapstad – de Tafelberg – bewonder je toch gewoon vanuit je bed? En moest je je toch nog vervelen,  dan geniet je het gigantische zwembad mét spa in het One And Only Resort.

5. Taj Mahal (India)

oberoi-amarvilas-taj-mahal-view

Het Hotel The Oberoi Amarvilas biedt een magisch zicht op de Taj Mahal. Vooral bij zonsopgang is het een magisch tafereel.

6. Singapore (Singapore)

ritzcarlton-singapore

In bad genieten van de skyline van Singapore? Dat kan, in het Ritz Carlton hotel!

7. De iconen van Sydney  (Australië)

4seasonsydney

Het Four Seasons hotel in Sydney biedt een magnifiek zicht op dé twee toeristische trekpleisters van de stad: Sydney Harbour Bridge en de Opera House.

8. Sedona (VS)

SWFIMG_141202_10431177_FGZF1

Tussen de prachtige rode rotsen van Sedona in Arizona, vind je het Enchantment Resort. Je kan er naar hartenlust zwemmen, golfen en genieten van wellnessbehandelingen, allemaal met zicht op de prachtige rotsformaties.

9. New York (VS)

the-standard-lr

In de Standard geniet je van een panoramisch zicht op de legendarische New Yorkse skyline & de Hudson rivier. In de cocktail lounge op de 18de verdieping  heb je een 360 graden zicht op de stad.

 

10. Parijs (Frankrijk)

005-14477

Vanuit je kamer in het boetiekhotel Radisson Blu Le Metropolitan geniet je van een adembenemend zicht op Parijs én de Eiffeltoren.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier