© elva

Eendjes vissen dit weekend in Mol op de kermis Grote Jaarmarkt

De kermis Grote Jaarmarkt staat bij velen in de agenda aangevinkt als hét event van het jaar. Kermiskramen op het Rondplein en het Santo Tomásplein en in de Corbie- en Lakenmakersstraat.

Eendjes vissen, botsen in de botsauto’s, te gekke attracties avonturen, een kermisfrietje steken of smullen van heerlijke smoutebollen of het kermisgeweld gadeslaan vanop een terrasje bij een natje en droogje? Met meer dan 90 kermisattracties is de Grote Jaarmarkt in Mol hét kermisgebeuren van het jaar.

“Dankzij de inzet van heel wat foorreizigers krijgen personen met een beperking op maandag 11 maart de kans om de kermis op eigen ritme te beleven. Deze kermisdag is een initiatief van de adviesraad voor personen met een beperking, de foorkramers en het gemeentebestuur. Deelnemers schrijven vooraf in,” zo luidt het bij de dienst lokale economie. “Maandag is ook een familiedag. Dankzij het voorcomité krijg je bij de meeste attracties korting of een extraatje.” Op dinsdag 12 maart is er dé Jaarmarkt en meandert er een extra grote markt door de centrumstraten. “Je vindt de marktkramen tussen 8 en 12 uur in de Statiestraat (vanaf Laar tot Boomgaardstraat), Kloosterstraat (tussen Rozenberg en Statiestraat), Laar, Baron van Eetveldeplein, Graaf de Broquevillestraat tot Edmond Van Hoofstraat.” (elva)

De kermis is open op zondag vanaf 14 uur, op maandag vanaf 16u en dinsdag vanaf 11 uur. info: 014 27 24 16 of

lokale.economie@gemeentemol.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier