Bruno Deloof van KSA Grenswake Menen. © gf

KSA Menen organiseert West-Vlaams Kampioenschap Bierpong

Ze zijn er niet echt gelukkig mee, maar eind vorige maand werd Menen voor de zesde keer op rij verkozen tot Marginaalste stad van Vlaanderen. KSA Grenswake wil die titel graag zien veranderen in kampioenenstad en organiseert op 16 maart het allereerste West-Vlaams kampioenschap Bierpong.

“Al jarenlang verzamelen zo’n 100 fervente spelers elk jaar voor het bierpongtornooi van KSA Grenswake, wat resulteert in een stevige reputatie binnen het circuit”, vertelt Bruno Deloof.

“Gedreven door deze groeiende bekendheid en het vertrouwen van de jeugdvereniging, pakken we dit jaar groots uit met het allereerste West-Vlaams Kampioenschap Bierpong. Een primeur voor de stad Menen, die onlangs nog tot Marginaalste stad van Vlaanderen werd uitgeroepen. Ons tornooi is erkend door zowel de provinciale als het officiële Belgisch kampioenschap Bierpong. Met een verwachte opkomst van 140 deelnemers, kunnen de winnaars van de West-Vlaamse wedstrijd rekenen op een exclusief all-inclusive duoticket voor het Belgisch kampioenschap dat georganiseerd wordt door Beats n’Bots.

Dit festival heeft plaats op 7 september in Lichtervelde en is het grootste bierpongfestival van de Benelux. De winnaars van Menen krijgen de kans om hier de West-Vlaamse eer hoog te houden. Naast het spannende tornooi zorgt de KSA ook voor een bruisende sfeer en een afterparty voor de supporters met live DJ’s, een ad fundum contest met mooie prijzen en een fotobooth om herinneringen vast te leggen. We zijn ons als organisator bewust van mogelijke kritiek wegens drankmisbruik, maar we verzekeren iedereen dat de grenzen gerespecteerd en gecontroleerd worden. Het tornooi heeft plaats in de grote zaal in Park ter Walle. Voor informatie en inschrijving surf je naar dit evenement op de Facebookpagina van KSA Menen”. (vvrk)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier