© Rockefeller Productions

Werelds bekendste beer Winnie De Poeh houdt halt in Izegem

De musical Winnie de Poeh komt voor het eerst naar Izegem. De musical heeft al gespeeld in New York, Chicago en Londen en is nu op tournee in Vlaanderen. Vandaag houdt ’s werelds bekendste beer halt in De Leest.

Disney’s iconische Winnie de Poeh, Janneman Robinson en hun beste vrienden Knorretje, Iejoor, Kanga, Roe, Konijn en Uil (oh… en vergeet Teigetje niet!) komen tot leven in een prachtig verbeelde musical-bewerking, in het Nederlands gespeeld en gezongen.

Met de wereldberoemde Disney-liedjes van Oscar- en Grammy Award-winnaars Robert en Richard Sherman, wordt dit verhaal verteld met nieuwe theatrale en levensgrote poppen, gebaseerd op de wereldberoemde verhalen van A. A. Milne en de films en tv-series van Disney. “De muziek, de spectaculaire levensgrote poppen en de sfeervolle voorstellingen zijn de perfecte manier om het publiek te (her)introduceren in het theater. Het is een must see-voorstelling voor Winnie de Poeh-fans van alle leeftijden”, zegt maker en regisseur Jonathan Rockefeller. “We zijn enthousiast om het Honderd Bunderbos naar Vlaanderen te brengen.”

Ook producent Michiel Morssinkhof ziet de tournee in Vlaanderen met één van de bekendste en meest iconische figuren uit de geschiedenis zitten. “We kijken ernaar uit om deze warme musical ook in Izegem te brengen met onze cast.” (fmei)

Er zijn voorstellingen om 14 en 16.30 uur. Tickets: Magic Seats (€24) en Standard Seats (€20) via www.event-team.be en www.deleest.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier