De 9 gekste hotels ter wereld

Ben je op zoek naar een unieke hotelervaring? Wij weten raad! Ziehier de 9 gekste hotels ter wereld. Van een Hello Kitty kamer tot een nachtje in een doodskist. Knettergek!

 

  1. Voor autoliefhebbers (Duitsland)

V8Hotel - Die Zimmer unseres automobilen 4-Sterne Themen- und Designhotels in der Motorworld Region Stuttgart sind geprägt von den klaren Linien der klassischen Moderne, ergänzt werden sie durch die verschiedenen einzigartigen, liebevoll ausgestatteten automobilen Themenzimmer. Die Krönung ist die 120qm große Suite im ehemaligen Flughafentower. Auf vier Etagen liegt ihnen dort die ganze Welt des Automobils zu Füßen. Der Wellnessbereich, verschiedene Gastronomieangebote und Veranstaltungsräume ergänzen das Angebot.

De kamers van het V8-hotel in het Duitse Stuttgart hebben elk hun eigen autothema, en je slaapt in een volledig omgebouwde classic car. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Mercedes in een carwash?

V8Hotel - Themenzimmer Waschanlage, CarWash. Die automobilen Themenzimmer unseres vier Sterne Themen-und Designhotels in der Motorworld Region Stuttgart sind einzigartig, jedes mit eigenem Charakter und liebevoller Ausstattung. Der Wellnessbereich, verschiedene Gastronomieangebote und Veranstaltungsräume ergänzen das Angebot.

2. In de wigwam (VS)

192_1r483

Langs de iconische Route 66 vind je in Holbrook (Arizona) het indrukwekkende Wigwam Motel. Nostalgie ten top in één van de leukste hotels van de VS.

3. Een luxueuze Boeing 727 (Costa Rica)

727-Fuselage-Home-costa-rica-bizarre-hotel-suite-plane

De meest exclusieve hotelkamer in Costa Rica? Die vind je in Hotel Costa Verde in het Manuel Antonio Nationaal Park. Je slaapt er in een Boeing 727 uit 1965 die helemaal is omgebouwd tot een luxueuze suite.

4. In een doodskist (Duitsland)

34061-341175

Slapen in een doodskist? Het kan! In het Propeller Island-hotel in Berlijn hebben alle kamers een nogal bizar interieur. Zo kan je slapen in een roterend bed, een doodskist of een zwevend bed.

 

5. Op z’n hondjes (VS)

Dog Bark Park, Cottonwood, Idaho http://www.dogbarkparkinn.com/

Cottonwood in Idoha (VS) vind je een B&B Dog Bark Park Inn voor echte hondenliefhebbers. Bij de Bark Park Inn slaap je in ‘s werelds grootste beagle.

6. Sprookjesparadijs (Chili)

Magic Mountain

Als in een sprookje: Het Magic Mountain hotel in Chili ligt middenin het regenwoud. De waterval van bovenop het hotel zorgt voor een magisch spektakel.

7. Hello Kitty (Japan)

kitty_ph05 kitty_ph01 kitty_ph02

Ook gek van Hello Kitty? Daar hebben de Japanners iets op gevonden. In Tokyo kan je in het Keio Palace Hotel verblijven in supercoole Hello Kitty-kamers. Zelfs de waterflesjes en apparaten staan in teken van het schattige diertje!

8. Batman-style (Taiwan)

batman-themed-hotel-room-building-attractions-photo-u3

Het Eden Motel in Taiwan is een aanrader voor echte Batmanfans met een dubbel bed van Batman, aangepaste Batman-muren en hier en daar hangen ook enkele vleermuisjes.

106065_3_800

9. Slapen bij de goden (China)

tianzi-hotel-langfang-china

Drie Chinese goden – Fu, Lu en Shou – sieren de gevel van het Tianzi Hotel in China. Het is het grootste hotel ter wereld (10 verdiepingen) met een beeld op de gevel. Je stapt het hotel binnen door de linkse god z’n voet.

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier