Op de beurs vind je dingen om je huis en tuin een pak gezelliger maken. (gf)

Doe lente-inspiratie op tijdens de Tuin- en Lifestylebeurs in Deinze

Op Pasen en paasmaandag kan je naar de dertigste editie van de tuin- en lifestylebeurs in het Kasteel van Ooidonk in Deinze. Je doet er een pak inspiratie op voor de lente.

De beurs rond het mooiste kasteel van Deinze is een echte klassieker geworden en het officieuze startschot van de lente in Oost-Vlaanderen. “Met meer dan twintig aanbieders van planten zijn we in twee beurzen tijd naar een verviervoudiging van het aantal plantenmensen gegroeid”, zegt Geert Simoen van de organisatie. “Dat op zich is al fantastisch. Maar als je weet dat de beurs vroeger zo’n 80 tot 90 deelnemers telde, dan kom je nu als bezoeker ogen te kort bij de bijna 150 deelnemende bedrijven. De beurs is groter dan ze ooit was. Maar aan gezelligheid moet ze niet inboeten. Je vindt er de leukste dingen, die je huis en tuin een pak gezelliger maken. En je ontdekt er ook alle nieuwste trends. Je komt hier ogen te kort.”

Op de beurs zie je onder andere unieke planten, een grote variatie aan tuinmeubelen, tuingebouwen, countrykledij, huis- en tuindecoratie, tuinantiek, brocante, en lekkere streekproducten.

“Maar we dachten ook aan de knuffelaars. Of ze nu groot of klein zijn, ze hebben één ding gemeen. In samenwerking met Neerhof 44 heeft iedereen de kans om met dieren te knuffelen. Terwijl papa en mama genieten van het zeer uitgebreide aanbod van de foodtrucks, kunnen de kleintjes genieten van het knuffelen van neerhofdieren. De perfecte uitstap voor het hele gezin”, zegt Geert.

De beurs kan je vandaag bezoeken, en ook morgen op paasmaandag 1 april, telkens van 10 tot 18 uur. Je vindt het event in de Ooidonkdreef 9 in Deinze. Honden zijn welkom aan de leiband. Er zijn gratis parkings voorzien, op de weides rond het evenement.

Dit moet je weten

Toegangskaarten voor de beurs aan Kasteel Ooidonk kosten 9 euro. Online zijn de tickets goedkoper. Er zijn bovendien online interessante gezinstickets. (jose)

Koop tickets vooraf online: www.lifestylebeurs-

ooidonk.be.

(JS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier